Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha a szüleitekről...

Mit tennétek ha a szüleitekről kiderülne hogy régen rendszeresen swingereztek?

Figyelt kérdés

Hogyan éreznétek, teljesen közömbös lenne vagy undorodnátok?

Én most tudtam meg hogy a szüleim milyen életet éltek régen és eléggé felzaklatott.

Rendszeresen swingereztek, gruppen stb.

Undorítóak

Le is akarom váltani a nevemet

2021. jún. 6. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
14%

59-est akartál mondani, de látom, a számok sem igazán mennek.

Igen, funkcionális analfabéta vagy, mert a következő mondatból:

"A swinger (...) ugyanolyan erkölcsi-lelki fertő, mint a prostitúció, csak más formában."

azt hoztad ki, hogy szerintem a swinger azonos a prostitúcióval, tehát akkor buta vagyok. Ez tökéletes ellentéte annak, amit a mondat jelent. Tehát akkor ki a buta?

2021. jún. 7. 20:50
 62/87 anonim ***** válasza:
72%

61!

Valóban rossz számot írtam, ebben tökéletesen igazad van. Ám továbbra sem látom a kérdésemre a választ. Úgy látom nem nagyon állsz ki a véleményed mellett, valamint érvelni sem tudsz mellette. Azt mondod hogy minden testnyílásomból csöpög a ..., de ezt alátámasztani már nem tudod.

Ajjaj, vannak bajok :)

2021. jún. 7. 20:56
 63/87 anonim ***** válasza:
41%
62-es, nem látom értelmét, hogy leereszkedjek egy olyan nőhöz, aki tök normálisnak tartja a testi-lelki fertőt, és képtelen anélkül megnyilvánulni, hogy valami pimaszkodást ne tegyen hozzá. Nem is olyan régen a magadfajtákat nem engedték be tisztes házakhoz. Az értéked nem változott, csak a tisztes házakból lett kevesebb.
2021. jún. 7. 21:02
 64/87 anonim ***** válasza:
0%

63!

Rendben, ha butának akarsz tűnni, ám legyen, az értékelések engem igazolnak.

A társalgást befejeztem, további szép estét:)

2021. jún. 7. 22:19
 65/87 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen hülye bigott erkölcsi idiótákat csalják ezerrel - csak nem tud róla!

isten őrizzen a te normáid szerint élni!!!

"Tudod, miért léteznek ezek az erkölcsi szabályok nem 2000 éve, hanem amióta az emberiség társadalomban él?" - írtam már: nagyon keveset tudsz, és azt is nagyon rosszul! Olvass többet; a világ nem olyan egyszerű, mint amilyen te vagy...

2021. jún. 7. 22:19
 66/87 anonim ***** válasza:
33%
65-ös, engem ugyan nem csal meg senki semennyivel. Jól megnéztem, milyen nőt veszek magam mellé. Az én erkölcsi normám a normális, a tiéd a degenerált. Köpködhetsz, fröcsöghetsz, ahogy akarsz, de erkölcs csak egy van, és ez a világon mindenhol ugyanaz. Ha te nem eszerint élsz, akkor nincs miről vitatkoznunk. Fogadd el, hogy az vagy, ami vagy: egy beképzelt, öntelt lotyó.
2021. jún. 7. 23:11
 67/87 anonim ***** válasza:
63%
Valahol az az erkölcsös és a norma, hogy csak házasság után van szex. Gondolom nálatok is így volt, különben hadd ne írjam le, hogy milyen undorítóak vagytok.
2021. jún. 7. 23:14
 68/87 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, undorító lenne, hogy nem kúrunk fűvel-fával, meg mutogatjuk magunkat közben vadidegeneknek? Fura egy kor ez.
2021. jún. 7. 23:25
 69/87 anonim ***** válasza:
25%
Nem ezt kérdeztem. Vártatok házasságig a szexszel? Mert bizonyos embereknél ez a norma és az értékrend. Nos?
2021. jún. 7. 23:30
 70/87 anonim ***** válasza:
55%

"Az ilyen hülye bigott erkölcsi idiótákat csalják ezerrel - csak nem tud róla!

isten őrizzen a te normáid szerint élni!!!"

Mégis milyen istenre gondolsz?

Van egy kis zavar az erőben, úgy látom. Kognitív disszonancia...

2021. jún. 7. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!