Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám már nem nézhet úgy mint...

Apám már nem nézhet úgy mint régen?Azt hiheti hogy az ellenfele lehetek?

Figyelt kérdés
Szeptemberben veszekedett anyám és apám és észrevettem hogy apám kezdte a veszekedést és mondtam neki hogy ,,Miért nem mész innen el? ‘’ és vitte a cuccait én szerintem az autóban aludt de másnap vissza is jött és jött értem a suliban meg vett egy fagyit mintha semmi sem történt volna nekem ezért nagyon lelki furrdalásom van hogy úgy mondva kidobtam őt és ha megint össze vesznek akkor mindig tőlem kérdezi szépen hogy elköltözzön-e én erre ,,Én nem tudom,, ezt mondtam de nem költözött el
2021. jún. 3. 06:00
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Máskor ne szólj bele a szüleid dolgába… majd ők lerendezik.
2021. jún. 3. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Háromszor kellett elolvasnom, hogy megértsem...

Ha apud legközelebb megkérdezi, hogy menjen vagy maradjon mond meg neki, hogy felnőtt ember, azt csinál amit akar. Téged meg hagyjon ki a párkapcsolati vitákból, mert ez nem a Te döntésed (mármint hogy menjen vagy maradjon) hanem az övé meg anyudé. Legyenek kedvesek érett, felnőtt ember módjára megoldani a problémáikat!

2021. jún. 3. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, neked ehhez semmi közöd. Miért kell az ő vitájukba beleszólni?
2021. jún. 3. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Mi vaaan? A gyerek elküldi az apját a saját házából, az meg el is megy? Na ez a kemény, nem a Tarzan talpa
2021. jún. 3. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből ki keleltt volna amradni.
2021. jún. 3. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Sok primitív, ostoba "férfi" van, aki riválisként tekint a felnövekvő gyermekére, és mindent megtesz, nehogy "fejére nőjön". Ez általában akkor kezdődik, amikor a gyerek megszűnik édibédi kis totyogó lenni, és elkezdenek önálló gondolatai, ötletei, érdeklődése és képességei lenni. Az ilyen kicsinyes, ostoba emberek fenyegetésként élik meg, ha nem ők a mindentudó, felülmúlhatatlan bölcsek, akik tökéletesen kézben tartják a család minden rezdülését. Az ilyenek szokták rendszeresen megverni a gyereküket, vagy ilyen szövegeket megengedni magukat, hogy "meddig élősködsz még rajtunk", "ez nem a te házad", "legyél hálás, hogy megengedjük, hogy itt lakjál".

Az előbbiekben hozzászólók között is van jó néhány ilyen személyiségzavaros "control freak", aki úgy gondolja, a gyerek nem a család tagja, nem lehet beleszólása semmibe. Hát nem. A gyerek nem bútor és nem kutya. Ugyanannyi joga van a család tagjaként, mint bárkinek, és bár nyilván nem felnőtt még, ez nem jelenti, hogy le lehet nézni, be lehet neki ugatni, meg lehet alázni, pláne figyelmen kívül hagyni.

2021. jún. 7. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha erre nem tudomként reagálsz, akkor milye vagy? A barátja, aki meg akarja oldani a dolgot?

Szeretetre vágyik tőled, te meg olyna hideg vagy mint borsó a fagyasztóban.

2021. júl. 9. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!