Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha a szüleitekről...

Mit tennétek ha a szüleitekről kiderülne hogy régen rendszeresen swingereztek?

Figyelt kérdés

Hogyan éreznétek, teljesen közömbös lenne vagy undorodnátok?

Én most tudtam meg hogy a szüleim milyen életet éltek régen és eléggé felzaklatott.

Rendszeresen swingereztek, gruppen stb.

Undorítóak

Le is akarom váltani a nevemet

2021. jún. 6. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező!

Nagyon keveset tudsz, és azt is rosszul! És még ezt hirdeted is!...

Mi igenis így éljük a napjainkat, mert a mi meggyőződésünk szerint az ember nem monogám. Hosszan tudnék emellett érvelni, de te nem vagy kellően kvalifikált vita-partner.

A gyerekeink rendkívül szeretetben élnek, mert nálunk nincs féltékenykedés, nincs balhé, nincs üvöltözés! Nálunk béke és vidámság honol otthon, és - képzeld - a kertben nyáron mindenki meztelenül tesz-vesz, lubickol! És mindent tudunk a gyerekeinkről, és mindenben - bármilyen utat járjanak be - mellettük leszünk! Megtehetjük, hogy majd megkapják azt az útravalót, ami jó alapot fog szolgálni a boldog életükhöz! A saját döntésük hogy öregségünkre támogatnak-e majd, de nem valószínű hogy rájuk leszünk szorulva...

Nagyon örülök, hogy nincs a közelünkben ilyen bigott elmebajos gondolkodású homályos niemand.

A mi gyerekeink sokkal nyitottabbak és elfogadóbbak - tehát szabadabbak...

18-as voltam.

2021. jún. 7. 08:36
 52/87 anonim ***** válasza:
90%

Tuti troll vagy.

Szabados szellemű, szexuálisan nyitott szülők nem nevelnek ilyen szinten korlátolt, szűk látókörű, bigott gyereket.

2021. jún. 7. 09:03
 53/87 anonim ***** válasza:
64%

Imádnám, ha kiderülne a szüleimről ilyesmi! Sajnos nem fog, mert a szüleim mindketten nagyon szerény, szende szűz típusok. Még azt sem nézném ki belőlük, hogy valaha szexeltek bárkivel is - márpedig nyilván tették, hiszen valahogy én is megfogantam. Szerintem sokkal klasszabb lenne, ha belevaló szüleim lennének, akik bevállalnak ilyesmit, nekem tetszene! :)

35/N

2021. jún. 7. 16:52
 54/87 anonim ***** válasza:
11%
52-es, a te anyukád is prosti volt?
2021. jún. 7. 18:28
 55/87 anonim ***** válasza:
84%
#54 te kevered a szezont a fazonnal, a swinger klubb és a prostitúció 2 egészen külön dolog
2021. jún. 7. 18:29
 56/87 anonim ***** válasza:
16%
55 Nem keverem. A swinger arról szól, hogy vadidegenekkel kefélsz összevissza, egymás előtt. Ez ugyanolyan erkölcsi-lelki fertő, mint a prostitúció, csak más formában. Attól, hogy a hozzád hasonló bigott libertáriánusok őrjöngve toporzékolnak, hogy ez igenis normális, nagyon nem az. Nagyjából ugyanaz az egészséges szexualitás szempontjából, mint a táplálkozás szempontjából az ebédlőasztalra szarás.
2021. jún. 7. 19:21
 57/87 anonim ***** válasza:
85%

56!

A prostitúció egy fizetett szolgáltatás, munka.

A swinger egy szórakozási forma.

Enyhén butuska vagy, ha nem látod át a különbségeket.

2021. jún. 7. 19:45
 58/87 anonim ***** válasza:
75%

A poligám szexualitás nem más, mint az emberbe 2000 év óta bekódolt erkölcsi torzítások felülírása!

Aki swingerezik, orgiára jár, az csak megéli azt a szexualitást, ami alapvetően az emberbe kódolva van!

Egy szülő szexualitásába ne szóljon bele a gyereke - szerintem.

A szex formáinak megélése egy ember, egy összetartozó pár szabadon választott döntése; ha jó nekik, akkor ahhoz a továbbiakban senkinek semmi köze!

Tolerancia; ismerős ez a fogalom?...

2021. jún. 7. 20:17
 59/87 anonim ***** válasza:
11%

58-as, és ezt ki mondta? Te? Jaaa...

Tudod, miért léteznek ezek az erkölcsi szabályok nem 2000 éve, hanem amióta az emberiség társadalomban él? Azért, mert a társadalom csakis így marad fenn! Az nem mérvadó, hogy te a saját erkölcstelen, undorító szokásaidat valamiféle új normalitásként éled meg: nem az.

57-esre is vonatkozik ugyanez... Ráadásul te még funkcionális analfabéta is vagy.

Bár nem is tudom, mit várok olyan végsőkig lecsúszott, értéktelen nőktől, akiknek üvöltve büszkélkednek vele, hogy minden testnyílásukból más csávó g3cije csöpög.

2021. jún. 7. 20:23
 60/87 anonim ***** válasza:
75%

58!

Szóval én funkcionális analfabéta vagyok?

Akkor idézd, hogy hol írtam én, hogy "minden testnyílásomból más csávó g3cije csöpög", vagy csak úgy egyáltalán kipróbáltam a swingert? :D

2021. jún. 7. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!