Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként támogatnátok azt,...

Szülőként támogatnátok azt, ha a 17 éves fiatok állatorvos szeretne lenni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 14:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
#17: És honnan tudod? Onnan, hogy azt írta? Akkor én meg az Állatkert főállatorvosa vagyok, csak hogy tudd.
2021. jún. 5. 17:58
 22/28 anonim ***** válasza:
34%
Na azért van pár kitömött állatorvos, mert nem lehet vele jól keresni... lehet vele, csak becsülettel és odaadással kell végezni, akkor meglesz az ügyfélkör is, akik még akár többet is fizetnek azárt, hogy jó dokihoz vishessék az állataikat. Csak ugye ezt el is kell érni.
2021. jún. 5. 22:11
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Azért ne legyenek illúzióid, friss orvosként mehetsz pl állatkórházba váltó-orvosnak, vagy közszférába.

Tudom, mert ismerősöm nemrég végzett állatorvosin és kemény havi 130-ért csücsül a hivatalban, mert ez volt az a munka, amit megkapott az öt év egyetem plusz 2x félév külföldi gyakorlata után.

Sajnos otthon hacsak nem tudsz praxist nyitni - frissen végzettként gyakorlatilag nulla rá az esély -, akkor ennyi "jár" a diplomádért. :(

2021. jún. 6. 09:54
 24/28 anonim ***** válasza:
25%
Soha semelyik doki NEM az sztk-ban gazdagszik meg - ott jár neki valami alamizsna -, hanem magánban.
2021. jún. 6. 09:55
 25/28 anonim ***** válasza:
96%

20-as elsőre nem sikerült és már fel is adtátok?

Rengetegen kerülnek csak be 2-3-jára, mivel ötszörös a túljelentkezés.

Másfelől kezdőként egyből nem hullik semmi az ember ölébe, itt is el kell kezdeni alulról a szamárlétrát, egyből senki nem kap praxist vagy ilyesmi. Amúgy is csak x év (talán 5) munkaviszony után lehet saját praxist nyitni.

2021. jún. 6. 13:45
 26/28 anonim ***** válasza:
16%

25.-nek.

Évfolyamtársnőmnek a diplomaosztóra vett a pasija és az apja közösen egyet. Papíron maradt az előző, nyugdíjas doki nevén. Ennyi a trükk.

De én, egy senki, ezt honnan is tudhatnám, >:)

2021. jún. 6. 14:25
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
BÁRMIT, igen valóban konkrétan bármit, amivel nem árt a világnak, támogatnék, ha tudná hogy az akar lenni. Ennél nincs is jobb, mikor tudod, hogy hogyan teljesítsd be önmagad.
2021. júl. 9. 16:46
 28/28 anonim ***** válasza:
48%
#25: Kétszer futott neki, ismétlő érettésgit is csinált. Sajnos nem voltunk abban a helyzetben, hogy még évekig próbálkozzon.
2021. júl. 9. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!