Szülőként támogatnátok azt, ha a 17 éves fiatok állatorvos szeretne lenni?
Azért ne legyenek illúzióid, friss orvosként mehetsz pl állatkórházba váltó-orvosnak, vagy közszférába.
Tudom, mert ismerősöm nemrég végzett állatorvosin és kemény havi 130-ért csücsül a hivatalban, mert ez volt az a munka, amit megkapott az öt év egyetem plusz 2x félév külföldi gyakorlata után.
Sajnos otthon hacsak nem tudsz praxist nyitni - frissen végzettként gyakorlatilag nulla rá az esély -, akkor ennyi "jár" a diplomádért. :(
20-as elsőre nem sikerült és már fel is adtátok?
Rengetegen kerülnek csak be 2-3-jára, mivel ötszörös a túljelentkezés.
Másfelől kezdőként egyből nem hullik semmi az ember ölébe, itt is el kell kezdeni alulról a szamárlétrát, egyből senki nem kap praxist vagy ilyesmi. Amúgy is csak x év (talán 5) munkaviszony után lehet saját praxist nyitni.
25.-nek.
Évfolyamtársnőmnek a diplomaosztóra vett a pasija és az apja közösen egyet. Papíron maradt az előző, nyugdíjas doki nevén. Ennyi a trükk.
De én, egy senki, ezt honnan is tudhatnám, >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!