Kérnéd pszichológus segítségét ha úgy érzed valamelyik szülőddel nem jó a kapcsolat, és esetleg a gyermekkorodban történt dolgokat sem tudod feldolgozni?
Figyelt kérdés
Valakinél volt már erre példa? Segített a helyzeten?2021. jún. 3. 23:36
2/33 anonim válasza:
Szerintem inkább beszéljetek először...
3/33 anonim válasza:
Igen, főleg ha úgy érzed, nem tudsz a szüleiddel erről beszélni.
4/33 anonim válasza:
Először a szülőmmel próbálnék errol beszelni, aztán ha nem jutok vele elorebb, akkor szakemberrel.
5/33 anonim válasza:
Attol fugg, ha valami nagyon durva dolog tortent volna akkor lehet. Ha csak szimplan nem jo a viszony akkor nem, ilyen az elet, feldolgozom magam.
6/33 anonim válasza:
Igen, több évig jártam, végül feldolgoztam a brutális veréseket és elfogadtam, hogy Anyám vele akar maradni minden ellenére is, ma már nem akarom megmenteni és emiatt bűntudatot se érzek. Nagyon sokat segített hosszútávon, én csak ajánlani tudom.
8/33 anonim válasza:
#7-es vagyok. Nekem segített, elfogadtam hogy bántott, elhanyagolt a minket egyedül nevelő édesanyám, (a pszichológus szerint érzelmi analfabéta, a nővérem pedig passzív-agresszív személyiség).
9/33 anonim válasza:
Nem, egy évig jártam, milliós összeget hagytam ott, biztos nem vittem volna tovább, viszont szereztem volna barátokat, vagy hasonlóan érintetteket, akikkel megbeszélhetem..
10/33 anonim válasza:
Igen, ezért kezdtem el járni. Velük ezt nem lehetett megbeszélni, mert meg vannak róla győződve, hogy tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!