Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el szüleimnek?

Hogyan mondjam el szüleimnek?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám elmondani szüleimnek, hogy hétvégén bulizni voltam és erről tudtak is sőt mivel kollégista vagyok még piát is adtak, hogy ne költsek annyit, viszont én nem gondoltam, hogy adnának ezért raktam el amíg nem voltak otthon és ezt a koliban az igazgató megtalálta, nem tudom hogy elmonda-e nekik vagy sem. A másik pedig, hogy cigiztem és amikor legutóbb otthon voltam akkor megtalálták a csikkeket, és nem nem vagyok láncdohányos nem is tervezek az lenni és nem tudom miért csináltam, de most hétvégén volt kb a 4. alkalom hogy cigiztem és félek hogy valaki mástól hamarabb megtudják. Ezért legyen szíves valaki segíteni hogyan mondjam el nekik?

HÜLYE VÁLASZOKKAL KÉRLEK KÍMÉLJETEK, ez nekem most nagyon nem vicc

2021. jún. 1. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha a 4. szálnál tartasz akkor egy tanácsot fogadj el és rendbe vagy.

DOBD EL A BÜDÖS FRANCBA ÉS FELEJTSD EL! NE LÉGY HÜLYE.

16 éve dohányzom és kb most tartok ott hogy le kéne szokni de nekem irdatlan nehéz.

Bár ha azt akarod hogy 30 után merevedési problémáid legyenek akkor hajrá.

Tapasztalatból beszélek.

szept. 8. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Ó, most látom hog régi kérdés. Akkor asszem mindegy...
szept. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!