Hogy mondjam el a szüleimnek a terhességet? Frappáns ötleteket szeretnék gyűjteni, mert nemsokára esedékes a bejelentése. :)
Terhesség kategóriába szántad, mert már az vagy nem? :)
A neten sok tippet találsz. Én egy facebook csoportban lebuktam így nem tudtam frappánsan tudtukra adni xD anyukám is a csoportban volt, és látta a kérdésem... aztán már hívott is, hogy gratuláljon. :)
Egyébként én uh képet csempésztem volna valami családi fotóalbumba, vagy valami nagyszülős könybe.
Jó egészséget.
miért kell ehhez frappánsknak lennie?
rakj egy bucit vagy cipót a sütőbe és ettől leesiik nekik mond hogy nézzék meg mi van benne bár ez lehet ilyen külföldi cucc :D..videókat láttam róla..
Én a szüleimmel be álltunk egy családi fotózásra. Férjem volt a fényképész de közben titokban videót csinált. És mikor azt kellett következett volna hogy "csíííz", elmondta hogy nagyszülők lesznek. Hát nagyon vicces volt a reakciójuk. Anyukám már nagyban őrült, mikor apum még mindég arra várt hogy legyen meg a kép 😂😂 aztán neki is le esett a dolog. És mindez meg lett örökítve. Mai napig szórakozunk rajta.
Amúgy könnyű baba várást és jó egészséget.
Még régebben láttam egy videót, ahol a leendő szülők úgy jelentették be a családtagoknak a nagy hírt, hogy leültették az alanyt, fülessel zenét kellett hallgatnia, és a pár valamelyik tagja leült vele szemben, aztán eltátogta, hogy "februárban nagymama leszel" vagy "februárban nagybácsi leszel", mindig ami éppen odaillett. Voltak meglepett fejek amikor leesett mit olvastak le a leendő anyuka/apuka szájáról :D
Szerintem ez például egy nagyon frappáns megoldás.
Nekem is volt egy ötletem arra, hogy a nagyszüleimnek hogyan fogom betálalni ha esetleg még élnek mikor jön a dédunoka. Elmentünk volna hozzájuk látogatóba (az ország másik felében laknak, már az is meglepi ha beállítunk hozzájuk), és ha nagyapám rákezdett volna a szokásos (erőszakos) pálinka kínálgatására, közöltem volna, hogy nem kérek, mert vigyáznom kell a dédunokájukra, aztán figyeltem volna kinek mikor áll össze a kép :)
Sajnos ez már mindig csak ötlet szinten marad, nagymamám már nem él, és mire gyereket vállalok valószínűleg már nagyapám sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!