Mikor mondtátok el a munkáltatónak a terhességet?
Alább indokoljátok is kérlek, hogy miért épp akkor.
/ én mindkettőt az első genetikai után 2. Esetben ez majdnem a 14. Hétre esett
A szűk családon kívül másnak sem mondtuk el./
12 hetes ultrahang után, előtte ha bármi rossz történik arról nem szívesen beszéltem volna főnökkel,kollégàkkal,tágabb családi körben. Szerencsére problémamentes volt a terhességem majdnem végig. Főnök egyből tervezte a bejelentést a kollégáknak és a munkaüggyel is beszélnem kellett szinte azonnal a bejelentés után hogy időben elkezdhessék keresni a helyettesemet és lefixálni az utolsó munkanapomat.
Így utólag örültem hogy majdnem két hónappal a kiírt dátum előtt abbahagytam a munkát, nem bírtam már annyit, le is betegedtem sajnos az utolsó dolgozós hetemre és rá pár hétre veszélyeztetett lettem, pihenésre fogott a dokim, szerencsére nem lett semmi baja a Picúrnak.
De ez mind attól függ milyen típusú munkát végzel,veszélyeztetett vagy-e az elején, főnök mennyire rugalmas, egyből bejelenti-e a jó hírt a csapatnak (ha van csapat) vagy megvárja az első trimeszter végét, kell-e sok plusz vizsgálatra menned (amit nem szeretnél szabi vagy betegállományból fedezni időben) .
9. Hèten, tehàt mèg a genetikai előtt elmondtam. Előtte volt egy korai vetèlèsem, akkor nem jelentettem be. De jòl tettem, mert a ràkövetkező hèten bevèreztem, ìgy 2 hètig otthin voltam.
De alapesetben megvàrnàm a 12. heti genetikai eredmènyèt.
Azonnal. De én abban a kivételes helyzetben voltam, hogy édesapám volt a főnököm, így az én helyzetem elég spécko és érthető hogy így nem voltam érte cseszegetve.
De én is megvárnám a helyedben a 12. heti ultrahangot. Előtte a vetélés esélye is nagyobb, és ha nem jófej a főnököd akkor már tudni fogja hogy babát szeretnél, és nem biztos hogy értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!