Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy elegem van?
Még pár év a felnőtt korig, de a szüleim egyszerűen kiidegelnek. Főleg anya. Egyfolytában azt mondja, hogy jaj, te vagy a ... szerintem tudjátok. Hogyan tudom megmondani, hogy nekem ez már nem. Nem nagyon engednek el sehova sem egyedül. Ez lehet azért ven, mert egyedül vagyok, vagy mert volt egy én általam nem tudott testvérem aki meghalt?
Miért van ez?
A szüleidnek 60 éves korodban is te leszel az egyetlen drága kislányuk és ezt jobb ha elfogadod
Rengetegen örülnének ha még érezhetnék a szüleik szeretetét de nem mindenki kapja meg
15 évesen én is teljesen ki voltam akadva hogy apu miért hív nyuszikának meg minek puszilgatja a fejem, anyukám miért szólít kiscicámnak és miért kezel mindenki úgy mint egy kisbabát, de ahogy elkezdtem felnőni ezt mostanra inkább becsülöm
Légy hálás amiért a szüleid szeretnek
Más a két kezét összetenné hogy csak mégegyszer hallja a szüleit “gyögyőgetni”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!