Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy elegem van?
Még pár év a felnőtt korig, de a szüleim egyszerűen kiidegelnek. Főleg anya. Egyfolytában azt mondja, hogy jaj, te vagy a ... szerintem tudjátok. Hogyan tudom megmondani, hogy nekem ez már nem. Nem nagyon engednek el sehova sem egyedül. Ez lehet azért ven, mert egyedül vagyok, vagy mert volt egy én általam nem tudott testvérem aki meghalt?
Miért van ez?
Utolsonak teljesen igaza van.
Nagyon hianyoznak a szuleim.
Addig orulj, amig ilyen feltetel nelkuli szeretet vesz korbe. Senki mas soha nem szerethet igy,mint a szuleid.
Nem tudom honnan szedted ezt a szót, hogy Gyögyőgetés de még a google se ismeri fel :D..
Találatok a következőre: gyöngy égetés
Nem találhatók eredmények a következőhöz: gyögyőgetés
Hát én szegedi vagyok, ennél dél-alföldibb település kevés van, vannak rokonaim szatymazon, kömpöcön, sándorfalván, ruzsán, domaszéken, meg kb a környéken mindenhol, de ezt a szót még életemben nem hallottam.
Te hová valósi vagy pontosabban, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Bocs, hogy off.
Amúgy én harminc vagyok, de anyámból még mindig kijön néha, hogy babaként kezeljen, pl ha beteg vagyok hoz nekem levest, teljesen odáig van, hogy ápolgathat. (Persze ésszerű keretek között :) nem alszik nálam vagy ilyesmi.) A muterok ilyenek, szerintem ez jobb, mintha verne, lehúzna vagy le se szarna. Nem olyan nagy katasztrófa ez.
mert volt egy én általam nem tudott testvérem aki meghalt
TEhát tudsz róla.
mert volt egy én általam nem tudott testvérem aki meghalt
Szerintem ez csak feltételezés, a gügyörészés okán.
Én is szegedi vagyok, egyben a második válaszoló.
Ha megnézed, a filmekben is így mondják "Ne gügyögj!" , A tanyasi nagymamámtól sem, a falusi nagyapámtól sem hallottak gőgyögetést soha. Tudom hogy nem ez a kérdés, csak érdekes ez is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!