Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy ne engedjék meg hogy a sógorom itt aludjon?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó hogy én 19éves vagyok a húgom pedig 17 éves. Minden hétvégén itt alszik a barátja és konkrétan az egész házban nem tudom megmaradni mikor itt van mert tudom mitcsinálnak... 1×erre keltem fel és azóta zavar a dolog nagyon. Akár hogy is de nagyon rosz ezaz egész szituáció. Mit mondjak a szüleimnek vagy hogy?2021. máj. 3. 01:54
1/45 anonim válasza:
A szüleidnek semmit. Nekik mondd azt, hogy ha nem akarják, hogy beszállj, akkor kicsit konszolidáltabban csinálják a dolgaikat bármi is az...
2/45 anonim válasza:
A húgoddal és a barátjával beszélj, hogy fogják vissza kicsit magukat.
4/45 anonim válasza:
Miért kérdező te sose szexeltél még és nem is akarsz? A szüleid házába se akarod majd vinni a pasidat soha?
5/45 anonim válasza:
Normális értékrendű lánynak eszébe nem jutna hazavinni estére a pasiját. Nemhogy látványosan dugni.
6/45 anonim válasza:
3loszor is nincs sógorod. A húgodnak van barátja. Másodszor max megkérheted a szüleidet, de nem kellene. Gondolj bele, egyszer te is szeretnéd majd, hogy a te párod ott aludjon. Amúgy meg a húgodnak lenne értelmesebb szólni, hohy figyi Zuszsi, kicsit hangosak vagytok a Janival
7/45 anonim válasza:
Mondd azt a szüleidned, hogy irigy vagy.
8/45 palfydanka válasza:
Ne haragudj, de majd ha neked is lesz párod, hidd el, te is minden hétvégén vele akarsz majd aludni
9/45 anonim válasza:
1, nem azt mondta, hogy hallja őket, csak tudja, mit csinálnak.
Kérdező, keress nőt magadnak.
10/45 anonim válasza:
10!
"1×erre keltem fel és azóta zavar a dolog nagyon"
Ez egyértelműen azt jelenti, hallotta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!