Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy ne engedjék meg hogy a sógorom itt aludjon?
Kerestem a kérdésben, hol a sógor, mire leesett... 😂
1x keltél, mit kell ezen annyit lovagolni? Ha rendszeres lenne, megérteném, de így nem. Azt megemlíteném, hogy a múltkor hangosak voltak, de ennyi. Kicsit olyan mintha irigy lennél vagy nem is tudom, nem értem, miért ne aludhatna ott? Azért, mert zavar, hogy szexelnek?
Én már ott megakadtam, hogy akinek sógora van, az miért a szüleitől kér engedélyt bármire is.
Aztán elolvastam. Röhej.
"nem tudom megmaradni mikor itt van mert tudom mitcsinálnak.."
Kérdező, meg foglak lepni. Valószínűleg a szüleid is csinálják.
"1x-erre kelt fel valószínűleg a szüleivel együtt"
Meg szerintem az egész utca is.
Akkor lehetett az a földrengés is.
Úristen! Egy-két válaszolón kiakadtam rendesen. 17 évesen fiatal stb. Persze, Ti vagy 14 évesen vesztettétek el, vagy meg mindig szűzek vagyok, ami nem baj csak ne ítélj, hogy ne ítéltess...
A kedves kérdező meg irigy... Menjel és maszturbalj az autójuk előtt, ne irigykedj... Azért zavarja csak, mert neki nincsen senkije, ennyi. Ha lenne leszarná, had csináljanak amit akarnak... De neeeem. Ha meg ennyire féltékeny vagy és zavar, miért nem mondod neki, azt ennyi?
Sok álszent prud ember van itt, azt a rosszlanyokon meg fent vannak.. 😅
27-es nem ítéltem, de tényleg fiatal 17 évesen, de ha olvastad az egészet amit írtam, akkor azt is írtam, hogy ettől függetlenül vannak fiatalon szülők is akik jó szülők lettek, de nem ezért írtam, hogy fiatal, hanem mert 17 évesen ha becsúszik neki egy gyerek akkor még nem élte igazán ki magát, és nem biztos, hogy tudja mit akar igazán,nem biztos hogy lelkileg kész az anyaságra, ergo az sem biztos, hogy együtt marad a mostani barátjával, ha együtt marad szép dolog és erős kapcsolat, de ha nem és ha gyerekük lesz, és netalántán az apuka utilaput húz, és eltűnik akkor emiatt egy traumatizálódott egyedülálló fiatal anyuka nehézségeit kell megélnie, és azt a saját gyereke is meg fogja érezni, ami a gyereknek sem jó. A szülei ugyanúgy szintén megélik majd azt a szomorúságot, hogy a lánya nőiességét, és női mivoltát semmibe vették, magyarán kihasználták. Szóval az a fiatal szó nálam nem a lenézés, és nem az ítélkezés mondata, mint ahogy a többi se, hanem a szülők irányába egy olyan probléma, ami miatt majd aggódást fog kiváltani a lányuk irányába, hogy hogy fogja bírni nemcsak lelkileg, hanem úgy cakumpakli, mert kiderül hogy nem egy felé néznek. Bár oké hogy besegít a szülő, nagyszülő, de az nem ugyanaz, mint amikor a tényleges szülők együtt nevelik a saját gyereküket, és ha gyerek is adódik akkor meg utána lelkileg valószínűleg sok nehéz gondolattal kell majd a lánynak megküzdenie egyedülálló anyaként. Itt azért bőven olvasni nem 17 éves egyedülálló anyát, akinek problémája adódott a társkeresésben és nem 40-esek voltak.
Az meg hogy hogy zajlik ez az egész, hogy konszolidáltan, vagy bunkó mód nincsenek tekintettel a család többi tagjára, nem mindegy, mert kevés az infó, és emiatt az itt lévők két táborra szakadnak.
Így hogy adjon bárki is objektív tanácsot, ha találgatásra, kombinálásra kényszerítik a válaszadókat. Azt nem igazán tudjuk, látjuk, hogy zajlik ez az egész, ha nagyon zavaró hangforrás, akkor a testvért is meg lehet érteni, csak szólnia kéne a hugának, és a reakciótól függően ha a huga és a párja veszi a lapot oké, ha nem akkor jó ha a szülő is szépen megbeszéli ezt a gyerekével is, bár nem értem, hogy erről nem volt semmilyen magánmegbeszélés négyszemközt a huggal? Ha a testvér dolgozik, akkor meg pláne megérthető, bár a hug is dolgozhat már diákmunkát,de gondolom még a szülei tartják el, és hivatalosan még nem felnőtt, de akkor is kéne egy alapvető IQ és EQ-nak lenni, hogy nem ketten vannak abba a házba, hanem vannak családtagok is, hogy azért oldják meg úgy, hogy ne zavarja hangforrás ügyileg a többieket, ha most eltekintünk a fiatal évszámtól, de számomra érthetetlen volt ez a sógor megnevezés a huga barátjára.
Szóval kedves 27-es ez amit írtál ez éppúgy rád is vonatkozik, hogy ne ítélkezz, és pláne ne kombinálj, hogy ki és mikor vesztette el a szüzességét, amúgy ez meg mindenki magánügye, engem nem érdekel. Nem azzal van baj, hogy együtt vannak, hanem azzal hogyha nem igazán tudja még mit akar mind a kettő 17 évesen és azzal ha nincsenek tekintettel a körülöttük levőkre. Nekem úgy jön le a kérdés, hogy a hugának és a párjának nincs egy alapvető EQ a körülötte lévők irányába. Bár nem tudom pontosan a részleteket,nem is tartozik rám, de tényes való, hogy olvastam már itt olyat hogy vékonyak voltak a falak, és szerencsétlen iszonyat fáradt kérdező nem tudott aludni sem nem relaxálni a nehéz munka után a fürdőszobában mert a szomszédnak a hangos kéj hangjai a vékony falak miatt hallhatóak voltak.
Vannak introvertált típusú emberek akiknek szükségük van időnként csöndre, én időre, hogy energiához jussanak, mi ebben a borzasztó, és a nagy többség azért necces választ ad, mert akkor egyből jönnek, hogy keressen az illető magának egy nőt. Közbe meg az alapvető problémát nem értette meg, hogy nem irigységből zavarja, hanem kellemetlen neki, hogy fültanúja ennek az eseménynek, amihez semmi köze,még szerencse hogy nem szemtanúja, mert mindenki magánügye, hogy mikor és hogy van együtt a párjával.
Egyébként bizonyos korosztálynak 14 évesen eszébe nem jutott ilyesmi, bőven el volt foglalva a pályaválasztással, bár tényes való hogy bizonyos etnikai csoportnak 8. általános után hagyomány volt hogy férjet találjon 14 évesen, de most 2021 van, sőt maradoztak is ki általánosból is. Volt olyan is aki már kb. 8-osnak kellett volna lennie, és 4-ik osztályba bukdácsolt.
Kérdező!
Téged a gólya hozott?
Anyadék is lehet még csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!