Mit mondjak a szüleimnek hogy el engedjenek szilveszterkor egy házibuliba?
Figyelt kérdés
Szóval 19 éves vagyok. A szüleim pedig nagyon féltenek, és ha elmegyek valahova pl: városba megyek be. Akkor már majdnem óránként hivnak hogy mi van velem és mikor megyek is haza. Bulizni és nagyon ritkán engednek el de nagyon ritkán!. Ha elmegyek bulizni sosem maradok sokáig mivel már hivogatnak hogy menjek haza stb.. vagy el se engednek mivel kitalálnak valami okot hogy ne mehessek el!. Igaz volt pár alakalom hogy elmentem és berugtam nem vagyok rá büszke! De ha mostanában el engednek tartom magam ahoz mit megbeszéltünk. Nem sokára szilveszter és meghivtak egy házi buliba amibe elszeretnék menni. De tudom hogy nem biztos hogy el engednének. Eddig minden szilvesztert itthon töltöttem. Most el szeretnék menni. MIt mondjak a szüleimnek ? Hogy beszéljem meg velük ezt az egészet ?2012. dec. 28. 21:23
1/1 anonim válasza:
19 éves vagy nagykorú azt csinálsz amit akarsz. De ha nem akarsz velük rosszba lenni odamész megmondod hogy a barátnődhöz mész át ottalszol reggel mész haza és ennyi. Ne úgy menjél oda hogy "anyu apu elmehetek a barátnőmhöz?"
hanem úgy hogy "Anya, apa elmegyek barátnőmhöz szilveszterezni reggel jövök haza, van valami probléma? nincs ennyi. Nem zárhatnak a 4 fal közé nagykorú vagy te életed te felelősséged azt csinálsz amit akarsz. És ha az életben is boldogulni akarsz ami már a nyakadon van akkor a sarkadra kellene hogy állj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!