Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy ne engedjék meg hogy a sógorom itt aludjon?
"Normális értékrendű lánynak eszébe nem jutna hazavinni estére a pasiját."
Oh. Hát mit csinál vele? Hotelbe viszi?
1. Nem a sógorod
2. Szólj nekik, hogy halkabban
vond felre a novered : figyelj Kati, a multkor hallottalak titeket amikor itt aludt Bence, ez egy kicsit kellemetlen mindenkinek, de lehetne legkozelebb halkabban? koszi
ezert nem kell kitiltani a hazbol, barkivel elofordulhat, viszont tenyleg ciki ha mindenki hallja, lehet orulni is fog hogy te mondtad meg (es nem apukatok pl)
Ha közös a szobátok a húgoddal, akkor kérhetnéd a szüleidet, mert ez valóban kellemetlen lehet.
De ha mindenkinek van saját szobája, akkor a húgoddal beszéld meg első körben.
17 éves a hugod? Vannak fősulis vagy egyetemi tervei vagy az anyaságra már készen áll ha netalántán egy helytelen gumi használat következtében ha használnak óvszert defekt lesz és becsúszik a gyerek? Vagy gondolta hogy majd, ha becsúszik otthon a gyerek a nagyszülők nevelik a gyerekét amúgy is helyben fogant vagy a gyerekeit ha 3-as ikrek lesznek míg ő az egyetemen vagy a fősulin van és megy majd a passzolgatás ide vagy oda menjen utasítgatva a gyerek vagy ide meg oda viszik a bőgicsélő gyereket vagy gyerekeket. Ez aztán a vidám sors.
Fiatal még ehhez bár vannak kivételes fiatalok akik jó szülőknek bizonyultak, de amúgy ebben neked van igazad hogy illetlenség szerintem a szülői házban intim együtlétet folytatni úgy hogy mindenki ezt érzékeli a fülével miközben a többiek aludnának. Az egy dolog ha ott laknak egy ideig a házas emberek vagy élettársak és van egy teljesen elkülönített rész ahol nem érzékelik a többiek hogy a pár éppen mit csinál de amúgy ilyen opciókkal zavaró pláne ha apuka anyuka nagyon hajnalba kell hogy munkába menjen vagy home office-ba éjszaka dolgozik hogy eltartsa a 17 éves kislányát. Arról nem is beszélve hogy nekik se nyugodt így az együttlét.
Erdekes a kerdezo egyszer kelt fel ra amugy meg csak "tudja mit csinalnak" es az zavarja (nem tudom mit vart ha egyutt alszanak mi lesz)
Volt egy kerdes amiben a szuloket hallotta meg latta rendszeresen a gyerek es zavarta es meg a gyereknek ugrottak neki h viselje el
Na akkor a kerdezo is viselje el😀
Amúgy, lehet, hogy csak én vagyok ennyire abnormális, de ha a barátom nálunk is alszik, soha eszembe nem jutna akkor együtt lenni vele, mikor egyáltalán bárki is otthon van. Az oké, hogy áthívom, amikor mondjuk nem zavarunk senkit, de ez így, nekem nem. Nekem is kellemtelen, ha szólnak utána, meg a családomnak is.
Kérdező. Egyrészt, nem a sógorod, másrészt meg szólj a testvérednek, a szüleid nem fogják tudni kitiltani a házból, valószínűleg majd annyira kellemetlenül fogja magát érezni, hogy többet nem is lesz ilyen.
17-es szerintem nem azt írta, hogy 1x-szer.
1x-erre kelt fel valószínűleg a szüleivel együtt, ergo nem csak ő érzékeli. Vagy úgy érti, hogy egyszer erre kelt fel de akkor tipo, és azóta zavarja ez a dolog, ami azt jelenti, hogy rendszeresen erre kell fel hétvégente vagy kislányként vagy kisfiúként ha ikrek és ő is 17 éves vagy ha már dolgozik és iszonyat fáradtan felébredt erre egyszer, akkor neki ez így nagyon zavaró lehet, mert ugye ha hétvégente megy a banzáj, akkor eleve gondolom van hangja, és nem tud azóta normálisan aludni hétvégeken, ha ott van, és ilyenkor tudna pihenni munka mellett vagy tanulás mellett.
Még jó, hogy a csávó nem visz magával havert aki majd odaül az ablakba, hogy őrizze a két tini nyugodt együttlétét, mivel gondolom a szüleitek úgy dobnák ki a kidobó őr havert mint a huzat a hugod párjával együtt, és akkor mondanák azt, hogy na itt a vége, de az ablak előtt takargatásnak is, pláne mivel magánterület.
Amúgy konszolidáltan jelezned kéne a hugodnak! Ha nem érti meg, és bunkózik, akkor nyugodtan jelezheted konszolidáltan a szüleidnek, hogy mosott rongy vagy mert most tudnál aludni, de nem tudsz elaludni az együttlét hangoktól. Amúgy én csak azt nem értem, hogy hogy nem zavarja őket az a tudat, hogy bármikor rájuk kopoghatnak, én ezt nem értem, hogy tudnak nyugodtan így bármit is csinálni. Ok, hogy van az a mondas hogy fiatalsag bolondsag, na de akkor is kell egy intim közeg, mert mindenkinek zavaró így, nemcsak nektek szerintem.
De amúgy ahogy írtam 17 évesen még nagyon fiatalok a komoly felelősség vállalásra, és itt nem csak gyerekről van szó, hanem egymás irányába is kapcsolat ügyileg is. Betegségekről nem is írtam, amúgy is ha most netalántán járvány idején becsúszik neki egy gyerek 17 évesen egyáltalán be tudják-e majd oltani Covid ellen a hugodat? A fiatalkorúak oltásáról még csak külföldön kezdtek el tárgyalásokat folytatni. Szóval szerintem ilyen téren felelőtlenség és egyéb dolgok miatt is. De amúgy a szüleidnek kéne erre jobban odafigyelnie, hiszen a hugod még kiskorú, jövőre lesz fiatal felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!