Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy ne engedjék meg hogy a sógorom itt aludjon?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó hogy én 19éves vagyok a húgom pedig 17 éves. Minden hétvégén itt alszik a barátja és konkrétan az egész házban nem tudom megmaradni mikor itt van mert tudom mitcsinálnak... 1×erre keltem fel és azóta zavar a dolog nagyon. Akár hogy is de nagyon rosz ezaz egész szituáció. Mit mondjak a szüleimnek vagy hogy?
2021. máj. 3. 01:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
86%

30-as akkor a huga példát vehetne a szüleiről, ha a szülei képesek arra, hogy a gyerekek nem is veszik észre hangforrás ügyileg se, hogy együtt vannak. Erről csak ennyit.

Válasz egyszerű! Beszélj a hugoddal, ha nem sikerül, beszéljenek vele a szülők vagy beszéljétek meg közösen bár gondolom az ilyen jellegű beszélgetések kínosak lennének mind a kettőtöknek így jobb ha csak a szülők beszélik meg a problémát, miután te jelezted a hugodnak, hogy nem tudsz aludni a hangforrástól.

2021. máj. 3. 11:54
 32/45 anonim ***** válasza:
98%

Hát nézd ez a tipikus minden ember más esete.

Anyám anno mondta h csukjam be az ajtót mert " apával beszélget" ez abba merült ki h ordított mint a sakál. Ő abban a tudatban volt h ghecire 20* hangszigetelt minden és nem hallom. Lóphaszt nem.

Ez is hasonló eset. Megkell neki mondani h hangosak.

De itt nem említette h sikongat a huga mint egy disznó... Azt a szülei is biztos hallanák és szóltak volna.

2021. máj. 3. 12:13
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Első körben a húgodnak szólj, hogy illene tekintettel lenni másokra. Ha nem javul a helyzet, max. akkor szólj a szüleidnek.
2021. máj. 3. 12:57
 34/45 anonim ***** válasza:
24%
Rendszeres önkielégítés és füldugó.
2021. máj. 3. 16:56
 35/45 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok! És nagyon kellemetlen és rosz érzés az ha a saját hugod hallod és tudod mit csinál... és ez az eset már nem egyszer történt meg hogy erre keltem fel vagy épp fent voltam mert épp csináltam valamit. De mindegy elég.meg mondom anyumnak jöjjön de ne aludjon itt mert engem idegesít a gyerek... külön szobánk van de ettől függetlenül hallom mert mellettem van.
2021. máj. 3. 17:26
 36/45 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon jó testvér lehetsz.. Itt inkább a gyerek idegesít Téged meg a féltékenység.. Nem szimpatikus a gyerek, mert nagyobb bika mint Te? Ez van, fogadd el.. Az INTIM kapcsolatukban SEMMILYEN formában nincsen beleszólásod...

Talán beszéld meg a húgoddal, hogy kicsit csendesebben, ennyi.. De Én úgy gondolom, hogy Téged nem feltétlen ez zavar...

Hát most az, hogy a saját húgod, és?

Miért rossz érzés ez neked? De amikor Te csattogtatod a fitymádat a gép vagy a telefon előtt, azért a kutya nem szól. Hagyjad már szegény lányt.. 17 éves, nem 12..

Mondjuk anyud biztos nem fogja azt mondani, hogy nem aludhat ott..

2021. máj. 3. 17:48
 37/45 anonim ***** válasza:
11%

Mond meg nekik hogy teged zavar hogy hangosak szex kozben.

Nalunk is volt ilyen mikor a tesom baratja minden hetvegen ott volt, sot hetkoznap is.

Nekem iden lesz gyerekem, de tuti nem engedem majd neki hogy fiukat hozzon a hazamba. Mi sem a szuleimhez jartunk kurni.

Ha komoly a kapcsolat akkor 18 eves koraban mehetnek kozos alberletbe

2021. máj. 3. 18:16
 38/45 anonim ***** válasza:
74%
hova a fenébe menjen egy fiatal szexelni, de tényleg. komolyan nem értem az ilyen szülőket.
2021. máj. 3. 18:42
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

37-es!

Remélem akkor fizeted majd az albérletet a gyerekednek ha már csak azért elzavarod, mert párja van és szexelnek.

Gondolom téged se a gólya hozott meg a te gyerekedet se..

2021. máj. 3. 18:45
 40/45 anonim ***** válasza:

37-es!

Komoly kapcsolat 18 éves kor alatt? Mennyi vagy? 50+ éves?

Tudod már 40+nál sincs komoly kapcsolat x év után se nem még kamaszkorban

Jesszusom

2021. máj. 3. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!