Melyikből van több és miért ?
Na jó, elég sok olyan dolgot látok itt gyk-n,hogy nárcisztikus, mérgező szülők vannak.
Érdekes,de az én szüleimmel semmi probléma nincs.
A barátnőim körében sincs.
Osztálytársak se panaszkodnak az anyukra vagy az apjukra és számomra ezért furcsa,hogy mégis miért van ennyi mérgező szülő akkor.?! Valahogy nem értem.
Nem felvágni akarok,de az én szüleim normálisak,egyiknél se érzem,hogy uralkodni akarnak rajtam,vagy épp azt akarják,hogy azt csináljam amit ők elképzeltek nekem.
Elmondták a véleményüket,hogy ez és ez a suli ezért jobb, a másik suli meg azért.. és én döntöttem el melyik szimpatikusabb,és oda mehettem.
Ha szóltam,hogy ma át megyek az yx-hoz annyit mondtak,hogy ha kész a házi és a tanulás rovására nem megy akkor bármikor mehetek,de este 21 legyek itthon.
Volt olyan is,hogy xy meghívott egy fagyira és szóltam anyának,hogy vissza szeretném hívni valamire,adott pénzt.
Ha valami megtetszett a boltban pl egy felső nem az volt,hogy nincs rá pénz hanem megkaphattam, elég szomorú ilyet olvasni,hogy más aki 16 elmúlt nem vesznek neki ruhát.
Én annak örülök a legjobban,hogy anya és apa normálisan nevelt fel,3 évesen nem tabletett nyomtak a kezembe,hogy addig is maradjak a seggemen,hanem igen is foglalkoztak velem játszottak, elmentünk kirándulni, biciklizni, emlékszem arra is,hogy óvodás voltam és anya megkért,hogy menjek ki vele a konyhába,rajzoljak neki valami szépet,amíg ő főz.
Általános iskolás koromig nagyon sokféle sport érdekelt, lovaglás,tenisz,kosár, szóltam,hogy érdekesnek találom, ki szeretném próbálni,nem az volt a válasz,hogy az meg minek,hanem beirattak és mehettem.
Van,hogy együtt megyünk műkörmöshöz is.
Voltak persze nálam is büntetések, kikapcsolta a wifit,elkérte a mobilom,volt hogy anya már türelmetlen volt hozzám és lekiabálta a fejem,de szerintem ez minden családban előfordul.
A házimunka közös,apa mosogat,leviszi a szemetet,tereget,anya főz, takarít, bevásárol,nekem a szobámat kell rendbe tartani és kutyát sétáltatni.
Jó látni,hogy anya és apa szeretik egymást,a mai napig úgy viselkednek otthon,mint két szerelmes tini pár akik cukin cukkolják egymást, ölelkeznek, csókot adnak egymásnak.
Nekem volt egy párkapcsolatom fél évig, ami elég hamar tönkre ment, és anyától kérdeztem,hogy mi az a dolog ami ennyire jól működik apa és ő közte.
Azzal kezdte,hogy minden kapcsolat más és más,sosem szabad összehasonlítani,hogy jajj ez a barátom ilyen volt a másik meg olyan.
De szerinte vannak olyan dolgok ami miatt rendben van a házasságuk,és szerinte az első a kommunikáció,hogy mindent,de mindent beszélgetnek egymással, érdeklődnek a másik iránt,hogy van, milyen volt a napjuk,elmondhatják a másiknak a gondjukat, bajukat odafigyelnek egymásra,és mindig azt nézik, hogy minek örülne a másik. Mivel már elég nagy vagyok és néha nincs kedvem velük menni hétvégén valahova,akkor kettesben mennek el,mindig azt mondják,hogy akkor randevúznak egyet.
Ha a családom,rokonok, barátok ismertségi körben nincsenek mérgező szülők,akkor gyakorin miért látok ennyit,kb minden 2 kérdés erről szól,hogy toxikus szülők, mérgező szülők, tökre tesz anyám,el akarok költözni 16 évesen,hogy csináljam
Miért van ennyi "rossz" szülő
"Voltak persze nálam is büntetések, kikapcsolta a wifit,elkérte a mobilom,volt hogy anya már türelmetlen volt hozzám és lekiabálta a fejem,de szerintem ez minden családban előfordul"
Tévedés. Normális családoknál nem fordul elő ilyen. Büntetés istenkáromlás, csak pusztulást hoz magával, rossz energia, rossz cselekmény egy másik érző létező tudatra DIREKT, mintsem hogy megbeszélné a dolgot vele, próbálna csapatmunkát létrehozni, megértetni a másikkal, hogy mit érez, és megérteni a másik valóságát, stb.
Gratulálok. Te meg olyan agymosott vagy, hogy azt hiszed ez normális. És viszed majd tovább ezt az önkontrol nulla, támadó habitust, és leszel ilyen a nálad kisebbekkel, ártatlanabbakkal, stb is.
Nagyszerű. És az én gyerekemnek majd veled mega te gyerekeiddel kell egy légtérben léteznie. Akik azt hiszik, hogy ezek a triviális és undorító viselkedésformák, az önismeret nullaság normális. Betegségekben élni, öntudatlanul egy életet. Spirituálisan szenvedni végig. Hát kösz nem.
Nálunk nincs semmi ilyen. Mi a nevetéstől és örömtől vagyunk hangosak, nem az ordibálástól, mint valami fogyatékos drogos.
"Ha a családom,rokonok, barátok ismertségi körben nincsenek mérgező szülők,akkor gyakorin miért látok ennyit,kb minden 2 kérdés erről szól"
Mi az összefüggés? Csak mert nem látok egy afrikai éhezőt sem, attól még vannak.
A kérdésed szövegének nagyját átugrottam, mert csak a te családodról beszélsz, mert azt hiszed az egy érv, hogy "miért vannak nárci szülők, ha mi normálisak vagyunk?". Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!