Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 év mulva melyikből lesz...

10 év mulva melyikből lesz hülyegyerek autó? Bmw F22(2 coupe) vagy Toyota gt86/brz?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lesz még müködőképes darab belőlük addigra?
2021. márc. 12. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A Toyota/Subaru biztos működőképes lesz, de hülyegyerek autó nem válik belőle, mert szinte most is alig látni. Meg aztán egy “béemvé” menőbb, én az F10-es 5-öst és az F30 3-mast jósolom, ezek már most is tök olcsók az új árukhoz képest.
2021. márc. 12. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A gt86/brz jó kis kocsi lenne, de kevés van belőle és szerintem nem is nagyon fog lemenni az ára a tipikus hülyegyerekautó szintre.

A BMW f22 se annyira gyakori, akkor már inkább a kortárs 3-as.

Ha viszont abban is olyan fos láncszaggató motorok vannak mint az e90-ben, akkor abból se hiszem hogy tipikus hülyegyerek autó lesz majd.

Arról nem is beszélve hogy az a generáció, akik ezeket már olcsó csapatós autónak vennék, egyszerűen nem érdeklődnek az autók iránt. Vagy legalábbis nem olyan szinten hogy hétvégente körbe drifteljék a körforgalmakat valami belét húzó bömössel. Legalábbis én ezt látom.

(Én a Toyotát venném ezek közül. Ezekből egyszer még kultautó lesz.)

2021. márc. 12. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Az F22 fehér holló, abból nem lesz E46, inkább az F30-ból, esetleg 4-esből.
2021. márc. 12. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a 7-es passatok lesznek azok 2.0 cr-el, majd ezeket is fossá fogják írni szigorúan 300.000km alattiak
2021. márc. 13. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 es a dizel Subaruk ugy tudom elegge idozitett bombak
2021. márc. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!