Valóban egészségesebb a mamahotel, több generációs együtt lakás ha jó a kapcsolat a szülőkkel?
Persze önállóság, ez az élet rendje bla bla ezt szokták mondani... ugyanakkor meg lehet figyelni, ahol több generációk együtt élnek pl olaszok spanyolok, ott az élet is hosszabb. Olvastam valami tanulmányt hogy a jó szociális kapcsolatok miatt hosszabb lehet az élet.
Valóban éltem egyedül és most szülőkkel de több generációs házban tehát külön lakás külön fürdőszoba, honyha.. így könnyebb az élet, anyagi téren is meg van kihez szólni... sokkal kevesebbet stresszelek is, kevesebb a gondom így biztos van egészségre ható pozitív hatás
36 évesen most mit vársz?
Hogy dicsőítsük az életmodelled? Vagy visszaigazolást vársz, hogy ügyes vagy, így tovább? Kicsit úgy érzem a kérdésből, hogy ellenvetést nem is igazán tűrnél, vagy nem olvasnál.
36évesen szingliként....? Mamahotelben?
Örökre ott maradsz, oda fogsz beragadni.
És majd hetente kiírhatod a sirámaidat a GYK-ra, hogy mindenki más hibás azért, mert neked nincs párod...
Lapozzunk...! :-D
Azért más az a mamahoteles amit leírsz. Több generációs ház szinte teljesen elszeparálva önálló lakresszel nem olyan gáz.
Most gondolj bele az én esetembe hazamennék anyámhoz a másfél szobás panelba hát kössz nem, inkább fizetem az albérletet életem végéig. De vannak akik ilyen körülmények között sem hajlandóak lemondani anyuci adta kényelemről akár 30+ felett sem. Na az gáz...
16: ezt miből vontad le....???
Belenéztél a kristálygömbödbe? :-D
Félreértés. Azért élnek hosszabb ideig a mediterrán országok lakosai mert nagyobb százalékban a társadalom lazább. Az emberek kevésbé depresszívek, idegesek. Ők nyugodtabbak.
Illetve az étkezés a másik. A legegészségesebb népek egyike.
Egészségesebb?🤦♀️
Te ezzel nyugtatod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!