Egészséges az ilyen kapcsolat? Van valami pszichológiai háttere?
Állítólag minden férfi látja a lányában a NŐT. Tehát felfedezi a lányában a szexuálisan vonzó testtájakat.
Ez csak engem tölt el rémülettel? Még ha nem is tesz semmit fizikálisan, csak a puszta gondolat.
Bízom benne, hogy ez nem minden apára igaz.
Tud erről valaki valamit mesélni? Köszönöm előre is.
Olvastam egyéb fórumokon, de itt a Szexualitás kategóriában is, hogy sokan egyetértenek ezzel és szerintük semmi baj nincs, amíg a vágyaik nem fajulnak tettlegességig.
Szerintem egyáltalán nincs rendben.
ez hülyeség. egy apának tök semleges a saját lánya, még akkor is, ha netán meztelenül látja maga előtt.
akinél nem így működik, és netáűn szexuális vágyakat is ébreszt benne, ott bizony gond van.
“Ha az ember megrémül saját magától, ott már tényleg van valami baj”
Nem vagyok apa, de még csak férfi sem vagyok, ha rám céloztál.
Ez borzalmas beteg es gusztustalan. Ez olyan mintha a fiu a sajat annyaba latna a not, vagy ha az anya a fiaban a pasit pl.
A sajat csaladtagjai iranti szexualis vonzalom meg csak elmeleti sikon sem valosulhat meg normalis embereknel.. Az ilyeneket lakatlan szigetre zarnam es agyonlonem. Ez a szexualis aberraltsagnak a legdurvabb pontja. Ennel az animal sex pisi kaki sex homokosok is kulonbek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!