A lányom haza állitott 1 raszta sráccal , mit tennétek?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtek meg és ma kicsit bejött hozzánk. Nem emlitette hogy igy nez ki. Egy 10 percet toltottek itt es mentek is. Elegge kreol boru is , de elvileg magyar ( a neve is) . A lányom 19 ő viszont 26. Sokat nem tudunk meg rola , de a ferjem telhesen ki van borulva , azt mondta hogy meg1x ide ne merje hozni ( csak nekem) , nem azert nevelte a lanyat hogy ilyen alakokkal jojjon ossze. Szerintetek mit kene tennem?2021. máj. 24. 21:11
61/67 anonim válasza:
Az ilyen mentalitású szülőknek innen üzenem, hogy ha így álltok a gyereketekhez, ne csodálkozzatok, ha a saját családjával majd felétek se néz.
62/67 anonim válasza:
Az egyik legjobb fiú haverom rasztás volt. Semmi gond nincs ezzel.
63/67 anonim válasza:
És ha hüllőbőr tetkó lenne az arcán akkor mit tegyünk?😀
Mi van ha még sört is iszik???
64/67 anonim válasza:
ez a kérdés hogy marad még itt fenn mikor a többi hasonló stílusúakat egyből törlik szinte?😀
65/67 anonim válasza:
Szia! Én egy 12 éve dreadlockot viselő fogorvos vagyok. Szeretném jelezni, hogy egy frizura nem határozza meg, hogy milyen egy ember személyisége és milyen szerepet tölt be a világ működésében. Érdekes mód engem még senki nem huligánozott le. Akár még én is kezelhetem a gyermeked apját. :)
66/67 anonim válasza:
Én kitagadnám a szüleimet ha ilyen felszínesek, ostobák, agymosottak, stb lennének.
67/67 anonim válasza:
Nekem van két raszta ismerősöm, most alapítottak családot egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!