A lányom haza állitott 1 raszta sráccal , mit tennétek?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtek meg és ma kicsit bejött hozzánk. Nem emlitette hogy igy nez ki. Egy 10 percet toltottek itt es mentek is. Elegge kreol boru is , de elvileg magyar ( a neve is) . A lányom 19 ő viszont 26. Sokat nem tudunk meg rola , de a ferjem telhesen ki van borulva , azt mondta hogy meg1x ide ne merje hozni ( csak nekem) , nem azert nevelte a lanyat hogy ilyen alakokkal jojjon ossze. Szerintetek mit kene tennem?2021. máj. 24. 21:11
22/67 anonim válasza:
#16 az olyan emberek mint te, az indok, hogy a legtöbb nőnek önvédelmi fegyverrel kell járnia még dolgozni is. Mi az hogy nem tud a saját életéről dönteni? És igen, "Csak az elmúlt pár évtizedben kezdődött az ostoba nyavalygás a "szexuális felszabadításról"". Mert ha valami rossz, ha valami veszélyes azon változtatni kell. Nagyon remélem, hogy soha nem lesz barátnőd/feleséged, vagy lánygyermeked. Vagy ha mégis, jó távol tőled.
23/67 anonim válasza:
Nehogy 19 évesen fogja magát és pakoljon és költözzön...
24/67 anonim válasza:
16, gimiben volt egy raszta osztálytársam. Alkoholista szülők gyereke. Hajnalban újságot hordott már gimisként, hogy tudjon enni.
Oktv-t nyert biológiából és fizikából. Egy tárgyból is hatalmas munka, nem kettőből. Ma osztályvezető főorvos Németországban.
25/67 anonim válasza:
Külső alapján nagyon <nem kedves, csak csúnyábban kifejezve> szokás valakit elítélni. Ne csináld, viszont a posztban bnem írtad le, hogy járnak-e egyáltalán. Előbb kérdezd meg a lányodat, mielőtt bármit is feltételezel.
26/67 anonim válasza:
Ha kopaszra nyírt feje, fülbevalója vagy tetoválása lenne, akkor gondolom, abba kötne bele a férjed.
27/67 anonim válasza:
Én nálunk ilyenek, mint a 16os, szavazni is járnak. Aaaaajjjjjaaaaaajjjjjjj
28/67 anonim válasza:
Na és ha raszta? Vagy a sötétebb bőr a problémátok? Fasza hogy külső alapján ítélkeztek, tíz perc után....
29/67 anonim válasza:
Én eddig ahány rasztát megismertem életemben, mind jófej volt. Inkább látnám a lányomat egy raszta mellet, mint valami iq-lájtos ecsetfejűvel, aki ki se lát az egója mögül.
(Igen, előítéletes vagyok én is, csak nem a rasztákkal 😅)
30/67 anonim válasza:
Szerintem nyugodjatok le és hívjatok meg egy kávéra. Ott tudtok vele beszélgetni a családjáról, terveiről, tanulmányokrol stb. Itt úgyis kibukna ha vmi nagy gáz van vele. Próbáld meggyőzni a férjed h a külseje ellenére lehet jó, kedves ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!