Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom haza állitott 1...

A lányom haza állitott 1 raszta sráccal , mit tennétek?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtek meg és ma kicsit bejött hozzánk. Nem emlitette hogy igy nez ki. Egy 10 percet toltottek itt es mentek is. Elegge kreol boru is , de elvileg magyar ( a neve is) . A lányom 19 ő viszont 26. Sokat nem tudunk meg rola , de a ferjem telhesen ki van borulva , azt mondta hogy meg1x ide ne merje hozni ( csak nekem) , nem azert nevelte a lanyat hogy ilyen alakokkal jojjon ossze. Szerintetek mit kene tennem?

2021. máj. 24. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
81%
Kamu. Te vagy a piercinges is?
2021. máj. 25. 15:27
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is raszta, 10 évvel idősebb nálam (én azért jópár évvel idősebb vagyok mint a lányod), programozóként dolgozik, és baromi jól keres. Nem hinném hogy bármiben is hátráltatná a hajviselete... :D Persze a legtöbb rasztának társul egy ideológia is a hajviseletéhez, de egy csomóan csak divatból csinálják. Találkozzatok vele, beszélgessetek.
2021. máj. 25. 15:53
 53/67 anonim ***** válasza:
17%

Kovethetitek is,ha nem tudtok rola sok informaciot. Megertem az aggodalmat,a ne itelj oldal is valahol jogos.

Ennyi idosen azert nem biztos hogy teljesen fel tudja merni a dolgokst a lany,foleg ha elso parja es netan naiv.

2021. máj. 26. 23:00
 54/67 anonim válasza:
100%

Hiába vagytok a szülei nem sok közötök van hozzá, hogy ő kivel barátkozik stb. Elhiszem, hogy óvni próbáljátok őt, de ne ítéljetek külső alapján.

Ez olyan, mint a tetkós mém. A tetovált emberre azt hiszed, hogy bűnöző, közbe pedig orvos. A nem tetovált emberre azt hiszed, hogy tisztességes, közbe pedig egy maffiózó.

2021. máj. 27. 00:22
 55/67 anonim ***** válasza:
16%

Bar sokan mondjak, hogy ne itelj kulso alapjan, ez egy bizonyos hatarig igaz csak.

Ha egy agyon tetkozott, piercingek mindenhol, rozsaszin-lila haja van egy sracnak 26 - 27 evesen, akkor hat azert na... ott valami problema van. Egyreszt csak azert is, mert aki ilyet csinal, tudja hogy el fogjak itelni, kivancsi vagyok az ilyen emberek mit dolgoznak ilyen kulsovel? Max tetkosnak vagy DJ nek mehet el bulikba vagy hasonlo, nem hiszem hogy peldaul tanar lenne belole vagy valami elfogadhatobb allasa lenne.

Persze csak azert mert raszta haja van azert hulyeseg eliteni a masikat.

2021. máj. 27. 11:12
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
55, IT, multi, és felsővezető. Kollégám volt. 😉
2021. máj. 27. 11:40
 57/67 anonim ***** válasza:
16%

56

Igen meg ott vannak a rapperek meg zeneszek, meg aki szuleitol orokolt ceget meg akit haver segitett, meg fidesz, meg stb...

Minden jozan eszu embernek azert lesz egy velemenye az olyan kinezetu emberekrol.

Azert gondolkodj mar el, egy oneletrajzon melyik kepedet raknad be?

Amelyikben full lukas a fel arcod es a szemeid tele vannak nyomva tetkoval, alig nezel ki embernek vagy egy elfogadhatobb, esztetikusabb, megbizhatobb kulsot raknal ki?

Azert oke, hogy magunkat akarjuk vedeni meg baratainkat akik kozel allnak hozzank es jo fejek csak drogozgatnak, azert hulyeseget ne irjunk mar...

2021. máj. 27. 11:46
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
57 te beteg vagy 🤷‍♀️
2021. máj. 27. 14:11
 59/67 anonim ***** válasza:
100%
55- az egyik egyetemi oktatóm piercinges, színes felnyírt hajú tetkós tanárúr volt, 30+éves. A férjem orvos, tetkós, a haját személyesen én nyírtam fel, az ugyan nem színes, de felnyíràsba nonfig minta van beleborotválva. Ismerek egy rendkívül okos, jófej rózsaszínű raszta hajú rajztanárnőt, egy raszta hajú tanáris hallgató lányt és raszta hajú irodalom-töri tanárt, akik nem csak a hajukban rasztàk, de az öltözködésük, életmódjuk is az a goa stílus, értsd: fültágító, orrpiercing, faékszerek, buggyos gatyák, vega vagy vegán étrend, jóga...stb. Skandallum mi?
2021. máj. 27. 14:39
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

55 egy sebész haveromon kifeküdnél. 🤣🤣

Szarrá van varrva a ruha alatt... 🤣🤣🤣

2021. máj. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!