Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom haza állitott 1...

A lányom haza állitott 1 raszta sráccal , mit tennétek?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtek meg és ma kicsit bejött hozzánk. Nem emlitette hogy igy nez ki. Egy 10 percet toltottek itt es mentek is. Elegge kreol boru is , de elvileg magyar ( a neve is) . A lányom 19 ő viszont 26. Sokat nem tudunk meg rola , de a ferjem telhesen ki van borulva , azt mondta hogy meg1x ide ne merje hozni ( csak nekem) , nem azert nevelte a lanyat hogy ilyen alakokkal jojjon ossze. Szerintetek mit kene tennem?

2021. máj. 24. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem menj vissza általános iskolába, és az igekötők használatát ismételd át.
2021. máj. 24. 21:21
 12/67 anonim ***** válasza:
25%

ne dőljetek már be neki, tuti kamu.

Nem véletlen az ilyen jellegű kérdéseket ilyen este rakják fel, hogy véletlenül se töröljék még reggelre...

2021. máj. 24. 21:22
 13/67 anonim ***** válasza:
71%

“ Szerintetek mit kene tennem?”

Szerintem, húzzál mosogatni

2021. máj. 24. 21:22
 14/67 anonim ***** válasza:
97%
Ő tudja, hogy mi a jó neki, hagyjátok már élni!
2021. máj. 24. 21:23
 15/67 anonim ***** válasza:
93%

Sok szülő ilyen, azt hiszi mindent jobban tud, még ha ott sincs xD

Hagyjátok hogy azzal jöjjön össze, akivel akar.

2021. máj. 24. 21:26
 16/67 anonim ***** válasza:
97%

Férjed véleményét próbáld megváltoztatni,de a lányod mellett mindenképpen állj,mert majd észreveszitek,hogy otthagy benneteket,aztán majd jöhettek gyakorira hogy mit tegyetek..

Ennyire k..nehéz elfogadni egy ilyet amúgy? Felnőtt ésszel kinézet alapján kell előítéletet vonni? Meg azthiszitek a gyerek=a szülőkkel csak mert Te megszülted ő meg segédkezett a nevelésben? Tök más ember,saját véleménnyel,valószínű rasszizmus nélkül,tőletek különálló,úgyhogy ezt el kell fogadni. Ha boldog akkor ne legyen már gond,csak mert a férjednek nem tetszik. Majd lenyugszik,de a lányod mellett legalább Te állj ki. Hidd el,megköszöni!

2021. máj. 24. 21:29
 17/67 Katona Dius ***** válasza:
95%

#16os akkora egy gyökér vagy XD

És mondd el kérlek, meddig kéne egy nőn4ek a szülei döntéseit/véleméynét követnie? Amíg férjhez nem megy, ugye? Utána már a féj szava a szent.

Elárulom, a férjem is hordott egy időben raszta hajat, mert tetszett neki az a HAJ és nem az amit képvisel. Egy évig hordta úgy a haját, utána váltott.

Nem tudom, mi a baj azzal, ha valakinek ilyen vagy olyan a HAJA. Nem arról volt szó, hogy hippi, vagy jehova tanúja, vagy rasszista vagy mittomén mi. Egyszerűen csak be volt rasztázva a HAJA. Ennyi. Ennyi erővel a nők se fessék a hajukat, mert az is milyen már, ugye?

2021. máj. 24. 21:38
 18/67 anonim ***** válasza:
97%
A férjed az élő példa, hogy egy nem raszta mekkora tuskó lehet. Akkor?
2021. máj. 24. 21:39
 19/67 anonim ***** válasza:
89%
Remélem, hogy az olyanok, mint a 16-os nem vállalnak gyereket. Ha mégis, akkor csak sajnálni tudom szegény párákat.
2021. máj. 24. 21:43
 20/67 anonim ***** válasza:
8%
Bocsi előítéletes leszek, de nekem ilyen kis bob marlik ne jöjjenek a lakásomba. Nekik van egy ház lent az óceán partján.
2021. máj. 24. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!