A lányom haza állitott 1 raszta sráccal , mit tennétek?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtek meg és ma kicsit bejött hozzánk. Nem emlitette hogy igy nez ki. Egy 10 percet toltottek itt es mentek is. Elegge kreol boru is , de elvileg magyar ( a neve is) . A lányom 19 ő viszont 26. Sokat nem tudunk meg rola , de a ferjem telhesen ki van borulva , azt mondta hogy meg1x ide ne merje hozni ( csak nekem) , nem azert nevelte a lanyat hogy ilyen alakokkal jojjon ossze. Szerintetek mit kene tennem?2021. máj. 24. 21:11
31/67 anonim válasza:
Az a bajotok hogy kreol bőrű? értem :)
32/67 anonim válasza:
Ezt nem ti döntitek el, úgyhogy nyugodtan hátradőlhettek.
33/67 anonim válasza:
Hát elég öreg hozzá :/
Más kivetnivalóm a leírtak alapján nincs
(amúgy az alpolgármesterünk pár éve vágatta le a kb derékig érő rasztáját, a legjobb barátnőmnek szintén nagyon hosszú évekig az volt, teljesen normális ember)
34/67 anonim válasza:
Cuki, hogy adok egy részletes és megindokolt választ, erre sértődötten törlitek. Mi a fenéért kérdezősködsz, ha nem bírod az érveket?
35/67 anonim válasza:
Én se hinném hogy komoly.
Viszont ha véletlen az, akkor meg elég gáz, hogy ennyiből megítélnek valakit.
36/67 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy sokaknak nem jött át a lényeg. Igaz este volt , fáradt voltam és kicsit össze vissza van írva. Én nem ellenzem , meg kell ismerni a fiatalembert. ( tegyük hozzá hogy nekem sem szimpatikus ez a bob marley meg afroamerikai mánia) a férjem bolondult be teljesen. Majd megprobálok vele leülni es beszélni
2021. máj. 25. 06:13
37/67 anonim válasza:
A férjednek igaza van. Inkább neki kellene beszélnie veled.
39/67 anonim válasza:
Az a probléma ezzel a dologgal, hogy ha csak egy kicsit nem elég polkorrekt a válasz, a moderátor rögtön törli. Miért?: Nem lehet más a véleménye valakinek? Csak a totális s.ggnyalás, ami bejön? Az ilyen embereknek azt kívánom, hogy ha lesz lányuk,csakis egy link figura legyen, aki udvarol neki, az egyebeket már nem is mondom, minek, úgyis ki lesz törölve, vagy nem?
40/67 anonim válasza:
Ha mindenkinek ilyen szülei lennének, mint ti, megállna a világ. Nézzetek már magatokba kicsit. Szegény pasi semmi rosszat nem csinált. Hogy kinek milyen a haja, képzeld, ez tök lényegtelen. És a bőrszíne miért is zavar? Rasszisták vagytok? A korkülönbség még nem is vészes, a férjem 10 évvel idősebb. De ott volt pl. Faludy György is a 65 évvel fiatalabb feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!