Lányok, felnőttként szoktatok még az anyukátokkal vásárolni?
21 vagyok, és szerintem kb havi egyszer biztos elmegyünk együtt vásárolgatni, vagy csak nézelődni. Mennyire számít ez cikinek?
Saját magamnak fizetem a dolgokat, szóval nem azért megyek vele, hogy ő fizessen.
Kérdező te akkor leszel majd csak felnőtt ha már nem kérdezel ilyeneket.
Te csak bennt a házban találkozol a szüleiddel? Értem hogy a buliba nem viszed, de ez egy vásárlás.
Amúgy meg ha jobban megnézed az emberek nem csak korukbeliekkel szokták vásárolni. De őszintén megmondva kit érdekel? Amúgy sem az én dolgom tehát nem érdekel. Valószínű a körülötted levő embereket sem érdekli. Örülj hogy ilyen jó a kapcsolatod vele.
Mivel egymás vásárlási szokásától kiver a víz minket, ezért anyámmal már tinédzserkoromban beszüntettük az együtt shoppingolást. A lányommal sem vagyunk egy hullámhosszon (lehet, velem van a baj), ezért vele sem megyünk együtt vásárolni. Tíz éves korában egyszer anyámmal vettek együtt nadrágot, az nagyon bejött mindkettejüknek, úgyhogy a lányom (most 20 éves) azóta a nagymamájával jár vásárolni. Szerintem ez se ciki. Meg szerintük sem, különben nem csinálnák.
Viszont étterembe, akárhova szívesen megyek mindkettőjükkel, akár együtt, akár kúlön-külön, az se ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!