17-22 éves lányok!Heti szinten kb mennyit beszéltek anyukátokkal,mennyi időt töltötök vele?
Minden nap, amíg el nem végzem az egyetemet, addig itthon lakom így elég nehéz lenne nekem, hogy ne beszéljünk egymással, főleg távoktatás alatt. Ott az egyetemen, amikor nem volt távoktatás, akkor 2 hetente jöttem haza látogatóba és kb 2-3 naponta beszéltünk fél órát. :)
22l
Mindennap beszélünk és sok időt töltünk együtt mivel náluk élek.A jövőben még nem tudom hogy lesz.
17/L
Attól függ milyen kedvem van. Valamikor csak a napi köszönés, máskor meg 1 órát is beszélgetünk. Pontosabban ő beszél én meg várom, hogy szabaduljak.
A
20 eves vagyok, 17 evesen koltoztem el nagyjabol 1,5 ora autoval az ut, ha sokan vannak az utakon akkor 2. Altalaban hetvegen is dolgozom de havi 1x elmegyek hozza.
Telefonon napi szinten beszelunk, emellett chatelunk is minden nap☺️
Te vagy az, aki azt a kérdést is kiírta, hogy a 17-24 éves lányok tartják-e a kapcsolatot az anyjukkal és a nagyanyjukkal?
Nyugi, majd válaszolnak, nem kell két kérdést is kiírni. :)
17:30
A két kérdés teljesen más,ha jól megnézed. :)
Még egyetemista vagyok és itthon lakom, ezért napi szinten beszélek vele sokat. Ha majd valamikor elköltözöm akkor is azért heti 1-2 alkalommal biztos fogok vele minimum fél órát beszélgetni. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!