Lányok, felnőttként szoktatok még az anyukátokkal vásárolni?
21 vagyok, és szerintem kb havi egyszer biztos elmegyünk együtt vásárolgatni, vagy csak nézelődni. Mennyire számít ez cikinek?
Saját magamnak fizetem a dolgokat, szóval nem azért megyek vele, hogy ő fizessen.
Miert lenne ciki? Xdd. Meg mindig itt tartunk? 21 evesen vannak dolgok amik "cikik"?
Foleg itt gyakorin kb minden 2. Emberke arrol ir hogy 18 evesen elkoltozott otthonrol es megszakitott minden kapcsolatot a csaladjaval, szuleivel foleg. Rohadtul nem "ciki". Egy egészséges kapcsolat ilyen 2 no kozott. En mar sajnos nem tudok menni anyukammal mert nem tud annyit gyalogolni, ettol függetlenül siman elmennek vele.
Miért lenne ciki? Én elszoktam vele menni, nem szégyellem.
(Vendéglátásban dolgozom, s nagyon sokan vannak, akik az anyjukkal ülnek be kávézni, ebédelni, bár most a vírus miatt elvitelesen egy ideig, de mentek együtt sétálni is. Miért lenne ezzel probléma? Szerintem jó dolog ha valaki ennyire jóban van az anyjával.)
Én 39 évesen is szoktam vele boltba vagy csak mászkálni menni, sőt, van hogy a gyerekeim is jönnek. Az elején megbeszéljük, hogy aznap ki lesz a STEFI (én vélogatok, S TE FIzetsz) vagy mindenki magának veszi a cuccokat.
Nem értem ez miért lenne ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!