Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha ilyesmit...

Mit szólnátok, ha ilyesmit mondana anyukátok nektek?

Figyelt kérdés

Nem valami jó a kapcsolatom anyukámmal, folyamatosan ordibál velünk itthon, morog magában egész nap. Soha nincs egy szép szava sem. Folyamatosan félelmet vált ki belőlem, mivel mindennap valamin veszekszik.

Tehát, 4 éve jöttem össze először a barátommal (17 évesen), de már első évben kitiltotta a barátomat itthonról, azt mondta, hogy meg ne lássa azt a nyomorékot, mert kidobja. Egyszer pedig ránk nyitott alvás közben is, akkor is ordibált, hogy mi a szart döglünk. Amikor azt mondtam, hogy ott alszok nála, akkor meg 3 napig ordibált velem, hogy hogy képzelem ezt. Egész végig b@szogatott. Tavaly nyáron összejöttem egy másik sráccal, akit már anyám jobban csípett, de amikor 1 hónap után beszóltam, hogy ott alszok nála(20 éves voltam), ismét felrobbant, hogy: "Neked nincs saját otthonod? Nincs hol aludnod? Miért a f@szért kell másnál ott aludni? szokj le erről!" Igaz, rosszul esett, de azért még is volt több alkalom, hogy ott maradtam. Azután ismét összejöttem az előző barátommal, majd anyámnak ismét feltűnt, hogy nem alszok otthon(nem akartam beszámolni róla, mert akkor egy hétig b@szogat folyton), de végül nem hagyta szó nélkül, és elkezdett ordibálni, hogy mit akarok attól a "nyomoréktól" és a többi prédikálás..

Most tavasz óta pedig kb. már havi 1x alszok ott nála, és anyám az utóbbi időben azt hitte, hogy szakítottunk. Viszont most hétvégén volt egy összejövetel, barátaimmal sütögettünk, és egész napos program volt, amire elmentem. Majd a hét elején megbeszéltem egy találkozót a barátommal, és anyám már faggatott, mint mindig, hogy "Hova mész már megint? Hova készülődsz?" Majd azt válaszoltam neki, hogy a barátnőmhöz, hogy ne hallgassam a szövegelését. Aztán úgy alakult, hogy ott aludtam, és másnap már rettegve jöttem haza.. Volt is miért rettegnem, mert anyám letámadott ismét, hogy: "Hol az apád f@szán voltál? Ki az Isten f@szát szedtél fel már megint?" És erre kicsit lesokkoltam, mert úgy adta le, mintha valami k@rva lennék.. Miközben alig 2 pasihoz volt közöm. És egyébként meg arról is tudok, hogy ő szeretőt tart apám mellett, és még is engem kezel ilyen utolsó senkiként. Azóta is azon gondolkozok, hogy miért mondott ilyesmit.. Mi a véleményetek róla? Hogyan tűrjem el a viselkedését? Jogosan akad ki, hogy 20-21 évesen nem otthon alszok néha?

2021. máj. 7. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Anyád klinikai eset.
2021. máj. 7. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem, nem normális a reakciója, és feltételezem ezen felül is voltak/vannak dolgok, amikre abnormálisan reagál. Gondolkodj azon, hogyan tudnál mielőbb lelépni, mert már a tervezgetés is segít, hogy látod mennyit kell még kibírni. Addig meg kitartás.
2021. máj. 7. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Hát a szeretős adu ászt biztos,hogy kijátszanám ellene, ha megint pofázik nekem...
2021. máj. 7. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem normális, próbálj minnél előbb elköltözni, és ne hagyd, hogy ő mondja meg, mit csinálj
2021. máj. 7. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Ha ez nem kamu, nagy bajok vannak nálad.
2021. máj. 7. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Költözz a baratodhoz
2021. máj. 7. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Én tuti lelépnék valahova, majdnem mindenhol jobb, mint egy ilyen anya mellett, már bocs.
2021. máj. 7. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Megmondanám neki, hogy felnött nö vagyok és semmi köze nincs a magánéletemhez! Foglalkozzon szépen az övevel ... ja es minnél elöbb elköltöznék othhonrol illetve a kapcsolatot a minimumra csökkenteném.

Ajanlom figyelmedbe a Méergezö Szülök cimü könyvet!

Minden jot!

2021. máj. 7. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Anyád egy szánalmas frusztrált 3,14csa, akinek nem lett volna való a család.
2021. máj. 7. 14:32
 10/10 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
Költözz el, amint tudsz ez nem normális
2021. máj. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!