Jogosan csalódtam benne?
Akkor ti szerencsések vagytok.
Engem konkrétan szétb...ott. Nulla libidó, szárazság, ingerlékenység, stb.
Aztán miután abbahagytam 1,5 évig hol nem menstruáltam hol 2 hétig dőlt belőlem a vér, szóval soha a büdös életben nem szedek bogyót.
Egyébként azért bármilyen kicsi mennyiségű hormont tartalmaz is, arra azért elég, hogy meggátolja a természetes peteérési folyamatot. ;)
Sajnos én is sok mellékhatást tapasztaltam idővel (van ami kb. egyből jelentkezett, van ami később), és egy év után leraktam. Szörnyen rossz döntés volt a gyógyszer, mert nagyon kívánós lettem tőle (nem szexuálisan, hanem étkezésileg), mint mindig mikor mensizek. Emiatt híztam jó pár kilót. Ezen kívül megölte a libidómat, és száraz is lettem. Mikor abbahagytam, akkor gennyező, gyulladt pattanásaim lettek, pedig egy elég jó bőrápolási rutinom volt. Még kamaszként sem volt olyan borzalmas a bőröm, mint letétel után fél évig.
No, meg persze a ciklus borulás...
De itt nyilván nem ez a lényeg, csak tudatni akartam, hogy bármennyire is könnyen hozzáférhető egy gyógyszer, bármennyire is kapkodják egyesek be, mintha cukorka lenne, nem az.
De nyilván ez a te döntésed lesz.
Az viszont igaz, hogy jogosan csalódtál benne, de nem lehet, hogy anyukád nem a szextől és nőgyógyásztól félt, hanem a gyógyszertől?
Nem érzelmi zsarolás kedves 20-as hanem tény közlés. A kettő messze nem ugyanaz... Szóval te egy naív ember vagy ha téged bárki átver akkor megbízol benne utána ugye?
Ha vkinek adsz kölcsön és nem adja vissza de kér újra akkor adsz? Ha megcsalnak megbocsátod és újra megcsal akkor is?
Idióta lvl99
Mekkora problémák :D
Ez legyen életed legnagyobb baja....
Hát szerintem nehezére esik elfogadnia, hogy felnőttél. És talán azt még nehezsebb elfogadnia, hogy szexelsz. Gondolj csak bele mennyire kínos elképzelni a szüleinket (legalábbis nekem, pedig mi sem vagyunk prűd család), nekik legalább ennyire rossz belegondolni hogy a kis babukájuk már nem kis babuka. Ez a folyamat szerintem nagyon sok helyen jelen van, de előbb-utóbb el kell engednie.
Nálam amúgy nem voltak ilyen problémák, mindig úgy voltam vele, hogy a szexualitásom a magánügyem, így magamnak intéztem a fogamzásgátlós ügyeket is.
Amúgy a tablettát én sem feltétlenül ajánlanám, de persze jogod van a döntéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!