Jogosan csalódtam anyámban?
Szia! Gondolom tini vagy még és ha igen, azt gondolom, hogy nem kell annyira a szívedre venned ezt a hozzáállást. Azt, hogy (idézlek) nem vagy lányos, az sok mindent takarhat. Jelentheti azt pusztán, hogy szívesebben vagy nadrágban mint szoknyában, vagy szereted a fiús hajat, de azt is, hogy leszbikus vagy.
Szóval... Ha részleteznéd szívesen a problémát, nyugodtan írhatsz privátban.
Szerintem is azért mondogatta, hogy ha esetleg van valami másságod, mondd el neki.
Viszont, ha csak ennyiről van tényleg szó, akkor nagy ez a cirkusz miatta. Szerintem attól tart, hogy meleg vagy. A viselkedése ezt mutatja.
"Erre többször összevesztünk azon, hogy mi baja, hogy nem vagyok lányos. Megkérdeztem tőle, hogy most kötelező ez vagy mi, erre annyit mondott, hogy ILLIK."
Nem is értem, hogy egyáltalán mit írsz, döbbenet, hogy ezt mások megértették.
Úgy nézel ki mint egy f a szi és erre mondta anyád, hogy ILLIK nőiesnek lenni, benned meg ezért egy világ dőlt össze , vagy mi a p--csa van ? xd
Nem tudom nekem ez úgy lett volna egyértelmű, kerek, ha azt írod: anyám elé álltam azzal, hogy b--zi vagyok és kiakadt mint az órarugó, holott tolerálja a másságot és kijelentette évekkel ezelőtt már, hogy történjen bármi engem is elfogadna akármilyen is leszek .
A többi hozzászóló nem írta volna ki, hogy miről van szó, rohadjak meg nem értettem volna miről beszélsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!