Jogosan csalódtam anyámban?
Nem anyádban csalódtál, hanem önmagadban.
Elvárásod, hogy mindenki úgy lássa jól a dolgokat, ahogy te beállítod.
Nem téged utál vélt vagy valós másságodért, hanem kinézeted.
Manapság annyira nyomják ezt a "fogadjunk el mindenkit" dolgot, hogy az emberek úgy érzik, hogy ezt ILLIK hangoztatniuk. Attól még nem biztos, hogy mélyen egyet is értenek vele...
Másrészt, ha esetleg komolyan is gondolja ezt az elfogadás dolgot, akkor ott van a kérdés, hogy mit értünk "elfogadás" alatt. Szerintem alapból annyit, hogy nem gyűlölünk, verünk meg, közösítünk ki valakit a mássága miatt. De azt nem, hogy ne támaszthatnánk bármilyen elvárást velük szemben, mondjuk az illem tekintetében.
Felvetődik az a kérdés is, hogy tényleg illik-e egy lánynak lányosan viselkedni, öltözködni. Szerintem van egy olyan minimális szint, ameddig igen.
"Minden normális ember gyerekre, majd unokára vágyik"
Nem, minden önző szülő azzal cseszegeti a gyerekét, h unokákat akar, azzal meg nem foglalkozik, a gyerekét mi teszi boldoggá vagy mennyire nehéz neki.
Magyarországon, ahol az emberek nagy része egyszerű, mint a szög, ez még mindig nehéz kérdés. Anyád vszínűleg addig toleráns, amíg szomszéd Gizike nem látja, hogy a lánya fiús.
"ILLIK" :D ez is olyan beszűkült proli hozzáállás. Ha lánynak születtél, legyél lányos, gyárts nekik gyerekeket stb.
""ILLIK" :D ez is olyan beszűkült proli hozzáállás."
Mondjuk én abszolút nem vagyok beszűkült proli. Az utcán simán a lábad elé köpök, a kajáldában rádbüfögök, ha nem tetszik rajtad valami, akkor hangosan röhögök és mutogatlak a haverjaimnak. Mert én totál teszek rá, hogy mi illik...
#14 csak gratulálni tudok. Remélem soha nem futunk össze.
Nem tudom hogy én vagyok-e a hülye és rosszul értettem a kérdést, de ti hol olvastatok olyat hogy a kérdező leszbi lenne? Mióta jelent a fiús kinézet leszbiséget? Én is jobban szeretek kényelmesen öltözni, a hajam is rövid és nem sminkelek. Én így érzem jól magam, ha anyám ezért leszólna lehet hogy rosszul esne, de nem halnék bele, magam miatt nézek ki így, ezért az ő véleménye miatt sem fogok megváltozni. És bármilyen meglepő, annak ellenére hogy fiús vagyok a fiúk jönnek be, a lányok nem. Nem értem miért kell rögtön a leszbi témával dobálózni így tudatlanul.
Nem.
Attól, mert elfogad, nem kell tapsikolnia örömében, ha nem tetszik megjelenésed. Ezt illene elfogadnod.
Köszönöm szépen!
Nem tudom, ki hozta be a leszbiséget, én nem!
Én elfogadom, hogy így nézel ki, és neked ez tetszik, te pedig kérlek fogadd el, ha valakinek nem tetszik, és (a jó ízlés határain belül) ezt ki is nyilvánítja.
Végre valaki megértette, mit jelent az elfogadás!
"Na de ha valakit elfogadunk, miért bántjuk meg?"
Nem érted az "elfogadás" jelentését. Lépj vissza a 12-es mezőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!