Jogosan csalódtam benne?
en 16 eves koromtol szedem, de a megye egyik legjobb nogyogyaszahoz mentem, aki tenyleg megvizsgal es csak akkor irja fel, ha oke a dolog, nem lesz tole bajod. (egyebkent a mai tablettaknak mar nagyon kicsi hormontartalmuk van, szoval nem olyan karosak mint regen, de persze van akinek meg igy is bekavarnak, mint barmi mas gyogyszer)
anyukad gondolom nem nogyogyasz, kerd meg hogy ha mar egyszer ezt megbeszeltetek, kerjetel szakember tanacsat is, es o majd fog javasolni megfelelo modszert (mert amugy tenyleg nem csak az ovszer es a gyogyszer letezik)
Biztos, hogy 100%-osan ismered milyen mellékhatásai és hosszútávú következményei lehetnek egy fogamzásgátlónak?
Nagyon sokan, és teljesen jogosan akár évekig nem állnak át az óvszerről a gyógyszerre. És itt nem csak a bizalomról van szó, hanem arról, hogy ez egy komoly döntés.
Én pár hónapja szedem, és semmi bajom, csak jótékony hatását észleltem magamon. Nőtt tőle a mellem, eltűntek a pattanásaim, kiegyensúlyozottabb lettem. Úgyhogy nekem csak előny volt, hogy elkezdtem szedni, és most teljesen jól érzem magam a bőrömben.
17/L
8-as:
Csak ne felejtsd el, hogy az életed során valamikor le is kell tenned. És az emberek 90%-ának ilyenkor olyan lesz a bőre, mintha rohadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!