Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a 14 éves lányotok már egy éve nagyon odalenne Macaulay Culkin-ért és találkozni szeretne vele?
34-es én Legolast írtam nem Orlit. Van különbség Tolkien fantáziája és a színész között. Nem is mondtam senkinek gyerekként, se utána se, nagy titok volt csak most jutott eszembe ennek a kérdésnek a kapcsán mert jó emlék volt ez a rajongás. Hehe
Jóval később a könyvet is elolvastam. Érdekelt a fantasy világ felépítése részletesebben és a térképe is. Több mint ezer oldal. Miután elolvastam hiámyzott. Jobb volt mint a film, természetesen többet akartam tudni az elfekről, de több minden nem tetszett se a filmbe se a könyvbe pacifistaként. A harc és a függés és tudnám sorolni. Szegény Szmeagolt nagyon sajnáltam és a két törpét is milyen már hogy az elfek a halhatatlanok és két kis nekik karonülő felnőtt gyerekekre bízzák a világ megmentését. Legolas természetesen a kivétel mivel ő ment és segített és természetesen többen is. Talán az elf király is emlékeim szerint.
Láttam a Karib tengert is és kamilláztam, mert azt hittem hogy szőke haja van és hogy hogy csinálták. Gyerekként fogalmam se volt hogy vannak jó sminkesek. 😂
Azóta többet tudok a filmvilágról mivel az egyik családtagom szokott filmekben dolgozni. Majdnem lett egy James Mcavoy autogrammom is mivel kedvenc színész és akkor Mo.-on forgattak. Orlinak lett egy fia elvált a szupermodell feleségétől és újra házasodott elvette az énekes hasonló kinézetű Cathy-t mint a volt felesége, karakterre hasonlít és lett egy lánya is. Nem lopja a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!