Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a 14 éves lányotok már egy éve nagyon odalenne Macaulay Culkin-ért és találkozni szeretne vele?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 17:02
11/44 anonim válasza:
Elmondanám neki, hogy Culkin 40 éves, és nemrég született gyereke.
12/44 anonim válasza:
Most komolyan, kinek árt vele a gyerek? Azt hiszed nem olvas el mindent arról akiért rajong? Minek kéne összetörni a kislány elérhetetlen álmát? Majd elkezdik érdekelni az elérhető fiúk pár éven belül, addig meg senkinek nem árt a "biztonságos" távoli szerelemmel...
13/44 anonim válasza:
Én Ian Somerhalderért voltam oda.
14/44 anonim válasza:
Azt megértem utolsó, érte én is :) Meg voltam veszve a mosolyáért 😁
15/44 anonim válasza:
Én pedig Hunter Tyloért és Meg Ryanért.
16/44 anonim válasza:
Azért mondd meg neki, hogy majd idővel valódi fiúk is érdekelhetnék, mivel ha 16 éves kora felett is csak fiktiv vagy híres pasik után epedezik az sajnos egy betegség.
Fictosexuality vagy Sapiosexuality a neve és ez nem egészséges, mert csak maszturbáció lesz egész életében a szexuális élete.
Tapasztalat.
27/N (Fictoszexuális, szűz)
17/44 anonim válasza:
Már miért lenne betegség? Van akit tizennyolc körül kezdi érdekelni a valós szerelem.
18/44 anonim válasza:
Minden kornak megvannak a maga tinibálványai... Macaulay Culkin mondjuk speciel filmes csúcskora idejéhez képest eléggé szétcsúszott, lecsúszott. Persze simán milliárdos, meg nem szorul rá semmiféle alamizsnára, már nem menő szerintem, úgyhogy kicsit offos...
19/44 anonim válasza:
Egyébként igen, én 39 leszek, és kb. velem egyidős... nem néztem utána... Belegondolsz, azóta elment Jack Lemmon, meghalt Walter Matthau... szóval rengeteg idő eltelt.
20/44 anonim válasza:
Az furcsa ha én nem voltam szerelemes egy színészbe sem csak nagyon tetszettek?? Fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!