Szülők! Hogyan reagálnátok, és mi lenne a következménye, ha kiderülne a 14 éves lányodról, hogy rendszeresen iszik?
Nekem 15 évesen volt 2 durva hónapom. A szüleim tudták, hogy délután a barátaimmal lógok, ami igaz is volt. Viszont nem számoltam be minden percemről és hetente 1x el is engedtek velük este karaokezni úgy, hogy értem jöttek. Akkor tanultam meg, hogy hogy kell úgy inni, hogy mire hazamész ne legyél teljesen részeg.
Inni nem csak este lehet. Engem is a társaság vitt bele, de hamar dobbantottam tőlük, mert láttam, hogy gázosak (ők füveztek is és hétköznap éjjel is buliztak. A legtöbbjük szüleit egyáltalán nem érdekelte, hogy hol a gyereke)
Még hozzátenném, hogy azóta felnőttem, normális dolgozó ember lett belőlem. Nem befolyásolta a jövőmet az a rövid időszak.
Mint anya, természetesen kiakadnék, ha megtudnék ilyen dolgokat a lányomról, de igyekszek úgy nevelni, hogy tudja, megbeszélhet velem akármit, és hogy jól válogassa meg a barátait. Burokba azért nem zárom.
14 évesen én is ezt csináltam. minden hétvégén buli és ivás, főiskola mellett, aztán kb 20 éves koromra elmúlt :o
2 diplomám van és egy gyönyörű gyermekem a páromtól, akit 17 évesen a kocsmában ismertem meg. immár 18 éve.
Azert remeljuk, nem ez a kovetendo pelda
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!