Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a 14 éves lányotok már egy éve nagyon odalenne Macaulay Culkin-ért és találkozni szeretne vele?
Nem teljesen érteném, miért pont érte lenne oda, de szíve joga. Minden kamaszlány szerelmes valami színészbe, akivel találkozni akar.
Az én szerelmem Legolas volt :D
Nem reagálnék sehogy, én az ő korában Leonardo DiCaprióba voltam halálosan szerelmes. Volt rá nem egy forgatókönyvem, hogyan fogunk véletlenül összefutni, és a gyenge angoltudásommal gyakoroltam, hogy mit mondjak neki akkor.
Szerintem ez aranyos dolog, majd kinövi.
Én is Leó rajongó voltam, puszit adtam a plakátjára, minden este. :D Biztos voltam benne, hogy a felesége leszek.
Egyáltalán nem zavarna a lányom rajongása se, segítenék neki levelet írni, hátha kap egy autogramot, aztán úgyis jön egy elérhető fiú idővel...
Nekem Johnny Depp volt a gyengém, rajta is szörnyülködött anyám eleget.
Ohh, meg Ewan McGregor, de őérte nagyon titkosan rajongtam. Azok a szemek... *sóhaj* Asszem máig se nőttem ki. :)))
Lényeg, majd elmúlik, ha károsnak érzed, beszélgess vele, hogy miért pont ő. De aggódni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!