Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok...

Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a 14 éves lányotok már egy éve nagyon odalenne Macaulay Culkin-ért és találkozni szeretne vele?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 17:02
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy meg, ha azt akarom, hogy képben legyen, befizetnék esetleg egy Netflix-et, urambocsá HBO Go-t, és megmutatnám neki a jelenkor tinisztárjait, HBO Go-ról pl. A végállomás gyermekei sorozatot.

Amúgy meg, miért is kellene menőnek, trendinek lenni? (megjegyzem, mindkét szó már meglehetősen elavult)

2021. máj. 13. 18:54
 22/44 anonim ***** válasza:
68%
Én is voltam szerelmes nagyon sok mindenkibe... miután ez teljesen egyoldalú, plátói és viszonzatlan, innentől hamar elmúlik...
2021. máj. 13. 18:55
 23/44 anonim ***** válasza:
18%
Hát megkérdezném, hogy hogyan akarja elérni hogy találkozzanak. A srác a világ másik felén él, covid van, fizetni meg nem fogok érte, hiszen nincs értelme.
2021. máj. 13. 19:28
 24/44 anonim ***** válasza:
64%
Mondd meg neki, hogy a baratnoje terhes, hamarosan gyerekuk lesz, nincs miert talalkoznia vele.
2021. máj. 13. 19:34
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Tök érdekesnek tartanám, hogy az ő korában én is M.C.-ért rajongtam, és most ő is :D Megmutogatnám neki a fényképeket a tini kori szobám faláról, amikor tele volt ragasztgatva M.C. újságból kivágott képeivel! Meg írtam neki levelet is (természetesen magyarul írtam, és sosem küldtük el), ami még meglehet valahol a régi lakásban, azt is megmutatnám neki :D

31/N

2021. máj. 13. 19:38
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
#18 lehet utána kéne nézned mi van vele mostanában. összeszedte magát és teljesen átlagos életet él
2021. máj. 13. 19:50
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Fiúbanda ide vagy oda, de a legjobb barátnőmmel Meat Loafba voltunk belezúgva úgy, hogy a számítógépek elterjedése során, az övére, akitől vettük, volt egyetlen klipp, de az is csak egy részéig. Akkor sem volt fiatal, és a sminkje is borzalmas volt, de akárhányszor náluk kötöttünk ki suli után, az első az volt, hogy bekapcsolta a gépet, és megnéztük párszor a videót, és próbáltuk kitalálni, hogy mi lehet a vége :) Aztán a gépe tönkrement, már a nevére sem emlékeztünk, amikor egy osztálytársamnál voltunk, és a rádióban ez a szám szólt, bemondva az előadó nevét is :) Akkor már terjedt a net is. Szóval nem most volt :D
2021. máj. 13. 20:55
 28/44 anonim ***** válasza:
95%
Ez teljesen normàlis. Én Tom Feltonért voltam odáig ennyi idősen, sírtam amikor összejöttek Emma Watsonnal. 😅 Ez normális, majd kinövi, de addig lesz majd még vagy öt celebritás szerelme. Addig örülj amíg külföldi sztárokért rajong, nem tiktokker fuckboyokért. Na azoknál minden jobb.
2021. máj. 13. 21:46
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Én Brant Daughertybe vagyok belezúgva nagyon, nem hiszem hogy kinövöm. :((
2021. máj. 13. 21:56
 30/44 anonim ***** válasza:
77%
újabban minden 14 éves anyja itt írogat?
2021. máj. 14. 07:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!