Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a 14 éves lányotok már egy éve nagyon odalenne Macaulay Culkin-ért és találkozni szeretne vele?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 17:02
31/44 anonim válasza:
Hagyd, majd elmúlik, de semmiképp se nézd le, vagy bántsd miatta. Én Tokio Hotel rajongó voltam, de annyira, hogy hisztériláztam. :D Elmúlt? El hát. (Hála Istennek. :'D)
33/44 anonim válasza:
Hehh bár 25 vagyok, de én Jason Momoaval akarok nagyon találkozni. :D Sehogy nem kell reagálni, ez ilyen tini dolog, én is mindenkiért odavoltam, majd elmúlik. Mondjuk ez a Macaulay Culkin elég érdekes választás.
34/44 anonim válasza:
1-es nekem is Legolas volt hosszú ideig. 😂
Ma már jót kacagok azon a tini rajongáson mikor szilveszterkor ültem a fotelba és szomorúan ábrándoztam hogy milyen jó lenne Legolassal koccintani az újévi pezsgőt. 😃
35/44 anonim válasza:
Egyszer úgyis elmúlik neki, addig ezt csak rá kell hagyni, nincs vele semmi gond :D
36/44 anonim válasza:
34, És milyen rusnya vénember lett Orliból... a múltkor láttam róla egy képet, hát nem ismerném fel, ha nem tudnám.
37/44 anonim válasza:
Én Josh Hollowayért voltam oda anno a Lostból. Ki fogja nőni a kislány.
38/44 anonim válasza:
#36 44 éves... amikor a gyűrűk urát forgatták a huszas éveiben volt...
39/44 anonim válasza:
38, nem a korát, a küllemét véleményeztem a kommenttel, tényleg félreérthető volt. Tudom, hogy még nem öreg, arra gondoltam, hogy mennyire nem felismerhető volt a képen, ami pár hete szembejött velem valahol neten. :)
40/44 anonim válasza:
Hagyd csak, kinövi majd. Amilyen arcokkal tele volt az én szobám fala, háááát uh :D A zenekaros pólóimat addig hordtam, amíg konkrétan le nem szakadtak rólam kb. Anyámat meg mindig azzal nyaggattam, hogy óvatosan mossa, nehogy lejöjjön róluk a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!