Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyukám kézzel...

Normális, hogy anyukám kézzel mossa a fehérneműmet?

Figyelt kérdés

Az övét is így szokta, de most meglepett, hogy az enyémet is így csinálja.. pedig előtte a mosógépbe dobtam.

22L

2021. máj. 4. 17:26
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
"elég ciki hogy ő mossa helyetted" akinek még nem világos nem én kértem meg hogy mosson utánnam.
2021. máj. 4. 20:40
 32/34 anonim ***** válasza:
93%
De mégis mióta mossa kézzel az alsóneműd? Te eddig erről nem tudtál? Hogy derült ki? Mit mondtál neki?
2021. máj. 4. 21:15
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem vele lakom csak látogatóba szoktam hozzá menni meg ha nyaralunk egy pár hétre, de igazából észrevettem már korábban is de akkor nem annyira zavart.
2021. máj. 5. 08:46
 34/34 anonim ***** válasza:
A 22 évesek döntő többsége már rég nem otthon lakik, aki normális, addigra már rég vesz magának egy saját lakást, házat egyedül? Hogy kell ezt csinálni?
2021. máj. 7. 03:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!