Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az normális hogy ha nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy ha nekem lányként nincs szégyenérzetem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok zavarban ha fehérneműben kell mások előtt állnom(fiú előtt sem). Van még ilyen lány?

2020. dec. 7. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

Akar hány éves legyél ez nem normális....

Gondolom ha a fiú rád mászna izgalmával ak már is lenne szegyen érzeted h kihOsztad az adót fiúból az állatot lol

2020. dec. 7. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Persze, hogy normális, mért lenne baj vele?
2020. dec. 7. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Na miért lettem lepontozóva szentem nem normális és kész!
2020. dec. 7. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Normális, bár érdekelne mennyi idős vagy
2020. dec. 7. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Én is ilyen vagyok.. Tudok szégyellős lenni de ha valakinek megnyíltam onnan nincs gáz.. Volt, hogy egy haverom megjegyezte, hogy milyen könnyedén öltözök előtte.. A saját barátnője nem mer előtte öltözni. Szóval lehet normális ha nem az van, hogy akár az utcára is kimész fehérneműben. Egyszerűen ez csk arra utal higy nem szégyelled a tested, ami egy jó dolog.
2020. dec. 7. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Annyit jelent hogy meg vagy elégedve magaddal és nem vagy szégyellős, ami egy jó dolog és manapság ritka. Maradjon meg ez a jó szokásod :D
2020. dec. 7. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Én is így vagyok,16L

Persze nem akarom direkt mutogatni magam, és nem öltözök kihívóan. De ha vmi miatt le kellene vetkőznöm,akár teljesen valaki előtt,nem lennék szégyellős. Akkor se ha az illető egy fiú.

Persze minden ok nélkül nem akarom mutogatni magam,csak ga valami miatt muszáj lenne

2020. dec. 7. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Én nem értem, hogy mi a nagy ügy abban, ha fehérneműben látnak, egy bikiniben is ugyanannyi látszik.
2020. dec. 7. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Pfff kitudja h mi normális a mao világban...
2020. dec. 8. 02:12
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Részemről is normális 41N
2020. dec. 8. 04:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!