Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyukám kézzel...

Normális, hogy anyukám kézzel mossa a fehérneműmet?

Figyelt kérdés

Az övét is így szokta, de most meglepett, hogy az enyémet is így csinálja.. pedig előtte a mosógépbe dobtam.

22L

2021. máj. 4. 17:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
10-es, Szerintem semmi közöd hozzá, hogy miért lakik még otthon 22 évesen!
2021. máj. 4. 18:25
 12/34 anonim ***** válasza:
4%
Lehet csak hagyománykövető. Mondjuk ha téged vagy a pasidat nem zavarja, ha kézzel mosott fehérneműt vesz le rólad, akkor talán nem a világvége ez.
2021. máj. 4. 18:27
 13/34 anonim ***** válasza:
18%

újabb provokáló kérdés..

ember 22 éves felnőtt vagy nem tudnád magad mosni anyád helyett?

2021. máj. 4. 18:37
 14/34 anonim ***** válasza:
15%
Az a nem normális hogy 22 éves vagy és még felnőtt létedre anyád mossa helyetted a fehérneműdet és még beleszólsz hogyan!
2021. máj. 4. 18:38
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy kedve szottyan.

Mi ketten vagyunk apámmal kiskorom óta. Vagy én vagy ő indítja el a mosást, lényegtelen, bár általában én szoktam. Az is változó, hogy melyikünk tereget. Most ő, mert én meg elintéztem neki lent valamit, szóval elvállalta, ami azt jelenti, hogy a bugyikat és ha van, akkor melltartót is ő teszi ki a szárítóra. Apám az apám, kiskoromban mindig ő rakta be a gépbe és teregette ki a dolgaimat, sőt nő hiányában ő is választott gyermekként nekem bugyikat. Fehérneműben nem flangálok előtte, de az, hogy látja a szennyesben és szárítón, egyáltalán nem érdekel. Én is a látom és teregetem is az ő alsónadrágjait, és ha el szakad egy, akár meg is varrom.

19/l

2021. máj. 4. 18:52
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Jajj takarodjatok már ezzel a "mIéRt nEm MagAdNak mOsoD" baromsággal. Leírta, hogy berakta a mosógépbe. Jól is néznénk ki, ha naponta 3x menne félig üresen a mosógép, mert mindenki külön-külön mos.
2021. máj. 4. 19:01
 17/34 anonim ***** válasza:
5%
Elég ciki hogy ő mossa neked.
2021. máj. 4. 19:09
 18/34 Metionin ***** válasza:
90%
Kérdezd meg tőle. Lehet hogy szerinte a mosógép nem mossa ki jól, főleg ha tudta is hogy te előtte már kimostad gépben.
2021. máj. 4. 19:13
 19/34 anonim ***** válasza:
69%

Hát én továbbra is úgy vagyok vele, hogy a hüvelyváladékos (NORMÁL, egészséges hüvelyváladékra gondolok), netán ha gombás fertőzésem van, akkor olyanos és az óhatatlanul véres bugyijaimat ne mossa mán kézzel az anyám. Én sem mosnám az övét. Bleh.

Amit 15 mond, az rendben van, nyilván annyira nem gáz beletenni a mosógépbe szennyes holmit, tisztát kiteregetni meg végképp nem gáz.

2021. máj. 4. 19:17
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Lehet ha kevés ruhát mos feleslegesnek tartja bekapcsolni a mosógépet
2021. máj. 4. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!