Normális, hogy anyukám kézzel mossa a fehérneműmet?
Az övét is így szokta, de most meglepett, hogy az enyémet is így csinálja.. pedig előtte a mosógépbe dobtam.
22L
újabb provokáló kérdés..
ember 22 éves felnőtt vagy nem tudnád magad mosni anyád helyett?
Ahogy kedve szottyan.
Mi ketten vagyunk apámmal kiskorom óta. Vagy én vagy ő indítja el a mosást, lényegtelen, bár általában én szoktam. Az is változó, hogy melyikünk tereget. Most ő, mert én meg elintéztem neki lent valamit, szóval elvállalta, ami azt jelenti, hogy a bugyikat és ha van, akkor melltartót is ő teszi ki a szárítóra. Apám az apám, kiskoromban mindig ő rakta be a gépbe és teregette ki a dolgaimat, sőt nő hiányában ő is választott gyermekként nekem bugyikat. Fehérneműben nem flangálok előtte, de az, hogy látja a szennyesben és szárítón, egyáltalán nem érdekel. Én is a látom és teregetem is az ő alsónadrágjait, és ha el szakad egy, akár meg is varrom.
19/l
Hát én továbbra is úgy vagyok vele, hogy a hüvelyváladékos (NORMÁL, egészséges hüvelyváladékra gondolok), netán ha gombás fertőzésem van, akkor olyanos és az óhatatlanul véres bugyijaimat ne mossa mán kézzel az anyám. Én sem mosnám az övét. Bleh.
Amit 15 mond, az rendben van, nyilván annyira nem gáz beletenni a mosógépbe szennyes holmit, tisztát kiteregetni meg végképp nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!