Normális, hogy anyukám kézzel mossa a fehérneműmet?
Figyelt kérdés
Az övét is így szokta, de most meglepett, hogy az enyémet is így csinálja.. pedig előtte a mosógépbe dobtam.
22L
2021. máj. 4. 17:26
21/34 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak kézzel mossa. A feleségem is át szokta öblíteni a fehérneműit a mosdóban, mielőtt a gépbe rakja. Szerinte ettől lesznek ragyogó fehérek.
22/34 anonim válasza:
Szeritem az esetleges foltok miatt csinálja, azt hiszi higy így jobban kijön. Mondjuk ha véres lesz akkor szerintem azon nyomban a meleg íz alá kell rakni és szappannal vagy ami akad kimosni. Így nem marad rajta folt. A későbbi mosásokra a mosógép tökéletes.
23/34 anonim válasza:
Kicsit elírtam, azt akartam írni higy biztos úgy gondolja higy így tisztább lesz, pedig nem. A kézi mosás szerintem csak a véres foltra válik be de arra is akkor ha azonnal kimossa.
24/34 anonim válasza:
Beleolvastam kajálás közbe.
Nem kellett volna.
25/34 anonim válasza:
Egyáltalán miért nem te mosod a saját szennyesed????
26/34 anonim válasza:
A vér hideg vízben jön ki, csaxólok.
27/34 Metionin válasza:
Honnan szeditek hogy a kérdező az anyjára sózza a szennyesét? Írja hogy mos magának, mosógéppel és az anyja mégis kimossa még egyszer kézzel a cuccost.
28/34 anonim válasza:
A kérdező 22 évesen otthon lakik a mama hotelben, és most tűnt fel neki 22 év alatt először, hogy a mama mos rá.
30/34 anonim válasza:
26. Legenda. Nekem egyből sikerül meleg vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!