Normális, ha engem szólt le anya, hogy egyszer kipróbáltam a mosható betétet, de ő gyakran kézközt mossa ki a fehérneműit és vizesen teszi ki az erkélyre?
Én is kézzel előmosom, és mivel jó az idő, kint szárítom.
Mi ezzel a baj?
A fehérnemüt kézzel kimosni és kiteregetni teljesen normális dolog.
MOSHATÒ betétet venni idióta ötlet, nagyon gusztustalan és emellett nem higiénikus, rengeteg fertözést lehet vele összeszedni. ÉPPEN azért találták ki régebben a vatta használatát - használat után eldobható -, illetve késöbb az eldobható betétet, hogy a fertözésveszélyt csökkentsék.
Szerintem is hülyeség a mosható betét. Nem kerül sokba az eldobható betét és sokkal higiénikusabb is.
Viszont fehérneműt sem mosnék rendszeresen kézzel. Ugyanis a fehérneműket is, ha el akarja kerülni az ember a fertőzéseket, akkor ajánlott magas hőfokon (legalább 60 fokon mosni), amit meg kézzel nem igen tud az ember.
Szerintem pedig ő ne szóljon bele abba, hogy te milyen betétet használsz, te pedig abba ne szóljál bele, hogy ő hogyan mossa a dolgait.
Ha neked nem tetszik, moss magadra.
A két dolog meg baromira nem függ össze.
Szerintem sem fugg ossze a ket dolog.
A fehernemuk kezzzel valo mosasa nem olyan borzalmas dolog de a moshato betetet melloznem (nem is tudtam, hogy meg van olyan, azt hittem mar vagy 50 eve nem hasznaljak).
Egyszer én is kipróbáltam.
Aztán a két órás áztatás után, mikor bele kellett volna nyúlni az áztatóvízbe, majdnem elhánytam magam. Gusztustalan, időigényes és ha a fertőtlenítés-mosást nézed, környezetkárosítóbb, mint a sima betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!