Milyen anya az ilyen? Két gyermeket elhagy egy férfiért,5 éves és 13 évest, Apjukra ráhagyja, majd 3 hónapra az új férfitol teherbe esik, se a gyermekek előtt, se az emberek előtt nem szégyeli magat.
Nem elsõ eset és nem is az utolsó.
Igen a pasi többet ér neki,mint a gyerekei.En is hallottam nem is egy esetrõl.
Nézd kérlek, az egy riherongy. És nem azért, mert porzóról porzóra száll... nem is azért, mert odahagyja a gyerekeit.
Hanem mert totálisan alkalmatlan az anyaszerepre, és ennek ellenére mégis bevállalja újra.
Még mindig jobb, mint ha bent marad a házasságban, titokban tartja a szeretőt, és a családi fészekbe szüli a kakukktojást.
Egyébként sz@r anya, igen. Nőként azt gondolom, hogy ha annyira gáz a házasság, akkor el lehet válni, mindenkinek jobb, szerelembe is lehet esni, de az a férfi nem született meg a világra és nem is fog, akiért elhagynám a gyerekeimet.
Az én anyám amikor én 5 éves a nővérem 7 éves volt, a kórházból sétált ki a nagy betűs életbe, otthagyva a húgomat aki akkor született, hogy ő neki más férfi kell. Apám nyakába szakadt 2 kislány, és egy csecsemő kislány.
Soha többé nem láttuk anyámat. Igaz nem is hiányzott soha, mert mindent megkaptunk aputól amit kaphattunk.
(ma már mindhárman felnőtt nők lettünk, boldog házasságban élünk)
A legtöbb anya ilyen. Már bocsi, de a farokért, már hogy ne írjam le a csúnya szót, az ilyen nők képesek bármire.
Az, meg hogy teherbe esik.... nem érdekli. Nincs lelkiismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!