Van egy család, egy apa, egy anya, és 1,5éves kislányuk, az anyuka még nincs nagykorú..de sajnos sok a vita.. ha szétmennének kinek ítélnék a babát?
Apuka a gyám egyértelműen. De ha az anyuka nagykorú lesz támadhat!? Az apukánál megvan minden ami kell a kisgyerek neveléséhez dolgozik illetve a szükséges hely is a kicsinek az anyuka ugye anyukájáéknál lakik ott nincs meg a szükséges hely neki azaz egy külön szoba és valószínű hogy a mama tartaná el őket. És ha az anyukának ítélik úgy is kell apukának gyerektartást fizetnie?
Anyukának hiányzik a régi élete valószínű szeretne ura abban élni amiben élt csavargás stb... a srác vette ki abból a körből és változtatta meg az életét küzdött azért hogy a lány ne abban éljen hogy a lógásról meg csavargásról szól az élet a lány otthonról hozza ezt a stílust ez a norma ott mindenki azt csinál amit akar... sajnos 3év után sem ment a fiúnak jobb útra terelni a baba miatt már nem csavargott de a srácot kikészítette idegileg és most az a helyzet hogy anyuka haza ment és a srác egyedül akarja nevelni. Srácnak van tapasztalata az élethez korához képest, intelligens jó embernek tartom segítséget kért de sajnos én nem tudom ilyenkor mik lehetnek a következmények
úgy akartam írni hogy nem lehettem volna a gyamja
Most akkor mégis a te gyereked?
Telefon javítja/átírja amit írok és utólag nem vettem észre hogy azt a szót arra írta át még tudsz bocsátani ezért kérlek.
Köszönöm a segítségeket én ebből kiszáltam:"D
"És tőled kér tanácsot???"
Nem tőle kér tanácsot, ő csinálta fel a kiscsajt, itt elszólta magát!
"38/43 A kérdező kommentje:
Na mostmar:"D úgy akartam írni hogy nem lehettem volna a gyamja ha nem lett volna nagykorú most 19 gondolom mikor született a baba akkor töltötte be pont ő is"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!