Szereted a gyereked/gyerekeid?
Két lányom és egy fiam van. A fiú a kedvencem, mert ő a legaranyosabb.
Van még egy negyedik is, de azt nem számolom, mert otthagytam a kórházban. Nekem down kóros nem kell.
1.
Húha egyes, őszintén megvallva, én is lemondanék a súlyosan beteg gyerekemről, de azért ilyen hangnemben nem kellene róla beszélni, mert akkor is belőled meg a férjedből lett, és ő is ember.
Itt a gyakorin mindenki szereti a gyerekét. Nekem nincs és nem is lesz. A nagymamám azt mondja szereti anyámat, mert mégiscsak a gyereke, de 30 évem alatt minden alkalmat megragadott, hogy szidja őt nekem. Szó szerint, akárhányszor beszélek a mamámmal, biztos, hogy szóba hozza anyámat, hogy mekkora egy szerencsétlen.
Anyám ugyanez pepitába, ő is szereti a gyerekeit, egészen addig, amíg pontosan azt mondjuk, úgy viselkedünk, azt gondoljuk, ahogyan ő. Ha nem, akkor már idióták vagyunk stb. Szerencsére már rég elköltöztem és nem kell hallgatnom.
Itt ilyen választ nem fogsz kapni, mert itt szuper mamik vannak, akik imádják a gyereküket és csodálatosan nevelik őket.
6!
Ugyanmár, az átlag ember eleve abortuszra megy, ha megtudja hogy esélyes a down kór vagy valami hasonlo a magzatnál. Ne legyünk álszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!