Van egy család, egy apa, egy anya, és 1,5éves kislányuk,
az anyuka még nincs nagykorú..de sajnos sok a vita.. ha
szétmennének kinek ítélnék a babát?
Figyelt kérdés
Apuka a gyám egyértelműen. De ha az anyuka nagykorú lesz támadhat!? Az apukánál megvan minden ami kell a kisgyerek neveléséhez dolgozik illetve a szükséges hely is a kicsinek az anyuka ugye anyukájáéknál lakik ott nincs meg a szükséges hely neki azaz egy külön szoba és valószínű hogy a mama tartaná el őket. És ha az anyukának ítélik úgy is kell apukának gyerektartást fizetnie?
Anyukának hiányzik a régi élete valószínű szeretne ura abban élni amiben élt csavargás stb... a srác vette ki abból a körből és változtatta meg az életét küzdött azért hogy a lány ne abban éljen hogy a lógásról meg csavargásról szól az élet a lány otthonról hozza ezt a stílust ez a norma ott mindenki azt csinál amit akar... sajnos 3év után sem ment a fiúnak jobb útra terelni a baba miatt már nem csavargott de a srácot kikészítette idegileg és most az a helyzet hogy anyuka haza ment és a srác egyedül akarja nevelni. Srácnak van tapasztalata az élethez korához képest, intelligens jó embernek tartom segítséget kért de sajnos én nem tudom ilyenkor mik lehetnek a következmények
Nem nevelőszülő kell a gyereknek, hanem örökbefogadó szülő. 18 hónaposan van esélye még. Ha elhúzzák a “szülei”, akkor 5-6 évesen kiköt intézetben/nevelőszülőknél és nem lesz aki örökbefogadja
2021. ápr. 27. 10:23
32/45 anonim válasza:
Természetesen apának ítélik, mivel ő FELNŐTT, anyuka meg kiskorú, ráadásul nulla bevétele van.
És nagyon remélem, hogy nem tudja anyuka elperelni, hogy aztán egy szobában nyomorogjanak 2-3-an úgy, hogy anyuci egy másodpercet nem melózott még.
2021. ápr. 27. 10:26
33/45 anonim válasza:
Avaly!
Nem. Ne, ítélik apának csak azért mert ő felnőtt. Amúgy a anyuka is az, csak a kérdezőnek nem megy átszámolás, ugyanis ha 16 évesen esett teherbe, és másfél éves a gyereke, akkor minden matek szerint betöltötte már a 18. életévet.
2021. ápr. 27. 10:31
34/45 anonim válasza:
A kérdezőnek nem megy a számolás, mert mosdatná a hapsit hogy nem általános iskolás kislányt csinált fel.
2021. ápr. 27. 10:36
35/45 A kérdező kommentje:
Nemtudom akkor fiatalabb volt azt tudom hogy fél éve van még az anyának a nagykorúságig.. én a srác ismerőse jó barátja vagyok tőlem kérdezte és gondoltam kiirom ide.. és már meg ne haragudjon senki de mutasatok már olyan fiatal férfit aki 19evesen nem akarja a lányra terhelni mert tudja hogy ő még vissza tud menni sulizni az apa meg válalja a felnevelését úgy hogy amit megkeres szinte a gyerekre fogja költeni mert nyilván kell neki egy babysitter ami van is egy volt osztálytársa pont ebben dolgozik és tanítja is a gyerekeket nem csak a "tvt nezi" mielőtt őt is a kritika érné.. sajnos ez a helyzet segítséget próbáltam kérni mert ha a lánynál marad akkor valószínű hogy a lány anyja tartja el őket meg a kisgyerekhez is úgy szólnak hogy szia kis k#csög stb.. a lány egyes rokona és nem a fiú ezt nem tudta hogy ők ilyenek mert nem mutatták ezt az énüket.. mikor meglett a baba ők ittak mulatoztak a mama... a srác meg ott idegeskedett.... köszönöm a pár segítő szándékot és aki csak a negatívan tolta az gondolkozzon el hogy könnyű belekeveredni ilyen dolgokba főleg a mai világban és ezt én sem tartom helyesnek!
2021. ápr. 27. 18:22
36/45 anonim válasza:
Aha...Ha apuka most 19, akkor nem volt még nagykorú a gyereke születésekor, ergo a lány anyja a kisgyerek gyámja. Még valami mese?
2021. ápr. 27. 18:24
37/45 A kérdező kommentje:
36os Te miről beszélsz a lány másfél éves az 1,5év a srác ha ma töltené a 19et akkor is nagykorú lett volna szuletesnel :D apuka októberben lesz 20 de mondtam nem a szám a lényeg de ha mégis akkor kérlek számold is ki rendesen kérlek de nem kell belém állni
2021. ápr. 27. 18:59
38/45 A kérdező kommentje:
Na mostmar:"D úgy akartam írni hogy nem lehettem volna a gyamja ha nem lett volna nagykorú most 19 gondolom mikor született a baba akkor töltötte be pont ő is
2021. ápr. 27. 19:00
39/45 anonim válasza:
"Te miről beszélsz a lány másfél éves az 1,5év a srác ha ma töltené a 19et akkor is nagykorú lett volna szuletesnel :D apuka " Tényleg nem megy neked a matek kérdező. Ha most töltené a tizenkilencet apuka, akkor a lány születésesnél még nem lett volna nagykorú. Segítsek kiszámolni? Ennyire problémás megoldani? Amúgy apuci egy perverz dög hogy majdnem nagykorúként általános iskolás kislányra hajtott. Jobb lenen ha elvennék tőle a kislányt ha már ennyire a gyerekekre gerjed. Te vagy az apa mi? Azért fényezed ezt a söpredéket, vagyis magadat. Vagy te vagy az új nő, és így akarod megfogni a hapsit?
2021. ápr. 27. 19:05
40/45 anonim válasza:
Backi, 19-1,5 az mennyi, te szerencsétlen? És tőled kér tanácsot???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!