Mi a bajuk a szüleimnek azzal, hogy a barátnőm nem magyar? Hogy békítsem meg őket?
Erdélyi magyarok vagyunk. A szüleim nem nemzetgyűlölők (legalábbis sosem gondoltam azt róluk), millió román és szász barátunk van.
Én 24 éves vagyok és kb 2 hónapja van egy román barátnőm,akit most mutattam be a családnak. Nem beszéltem nekik sokat róla, de azt mondtam hogy román. Viszont a találkozás után nagy családi hiszti lett, hogy a lány román és hogy így milyen a család stb.
Rendes családból való, az apja katonatiszt volt (csakúgy mint édesapám, csak máshol éltünk), az anyja pedig egy cégnél főkönyvelő.
A lány is illemtudó. Senki nem várta el, nem is volt szó róla, de az első látogatásra 2 féle sütit hozott amit ő készített, apámnak hozott pálinkát és anyámnak pedig egy igen márkás parfümöt, valamint egy dísztárgy féleséget, ami olyan mint egy kis mini evőkészlet.
Nem értem mi a bajuk vele, nem értem miért kell feszültség a családba. Hogy békítsem meg őket? Valami tipp olyantól aki járt ilyen vagy hasonló cipőben?
Akkor már a te családod is veszett fejsze nyele, vagy még az se. ég átálltatok a magyar beszéd ellenére. Magyar tévét nem néztek.
11 európai ország kisebbségben élő nemzetiségei kellő számban aláírták, és ebben te, kérdező, azok közé tartozol, akik NEM. On-line is lehetett, de te inkább ide írogatsz kamu kérdéseket.
61
Hagyjuk kérlek ezt az ökörséget 😂
Nem tudom milyen petícióról beszélsz, nem is hallottam róla de nem is érdekel. Azt hiszed nincs jobb dolgom mint az ilyen hülyeségek? Írogasd alá a nevemben is akkor 😂😂 ha neked ennyire fáj
Milyen kamu kérdés? Normális vagy? Vagy ennyire unatkozol?
63
Az Enszben pont most szavazták meg, hogy a holokausztnak a KONKRÉT TÉNYEIRŐL is bűntett még beszélni is.
Felejtsük el a régi sérelmeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!