Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem magyar a barátom?
Barátom török,de nem vallásos,kifejezetten ki nem állhatja az iszlámot.
Éppen egy budapesti egyetemre készül csak előbb dolgozik,hogy legyen rá pénze,teljesen normális fiú.
Mégis félek elmondani a szüleimnek,mivel egy iszlám országból származik,félek,hogy emiatt előítéletesek lennének,félek hogy fogadnák.
Nem tud magyarul sajnos,de tanulja.
Ja, de ha majd elrabolja a gyereked és visszatér a hazájába, akkor majd megint muszlim lesz.
Ha szerencséd van, akkor majd lehetsz az egyik szolgálója/ágyasa.
Attól még, hogy valamiről nem hallottál, nem jelenti, hogy nem is létezik.
Nem minden török muszlim ám, van közöttük katolikus is, nem értem ebben mi a meglepő.
Kérdező amúgy a szüleid előítéletesek, netán rasszisták, hogy nem nagyon mered elmondani? Ugyanis normális szülőnek nem a gyermeke párjának a származása és bőrszíne a mérvadó, hanem az hogy boldog legyen.
Mondd el, ha normálisak, meg fogják érteni, mást úgysem tehetnek.
Fel nem foghatom, hogy lehet ennyi rasszista ember... Miért kell egyből azzal jönni, hogy majd biztos elrabolja a gyerekét, (aki még csak nem is létezik és a világon semmi garancia nincs is rá, hogy valaha lesz) és kiviszi Törökországba??
Ja, mert volt erről egy film? Akkor már biztos MINDEN egyes arab/török ilyen és nincs köztük normális? Vicc.
Közöttük is vannak normális, értelmes, tisztességes emberek, pont úgy ahogy a "nagy magyarok" között is vannak gonoszak, rosszindulatúak vagy épp bűnözők.
Kérdező, ha értelmes szüleid vannak, nem fognak ezen fennakadni!
Hűha,az elrablóssal együtt volt még itt pár durva komment amire írtam,hogy értelmezzék a szöveget de úgy látszik azok törölve lettek.
Nem kifejezetten rasszisták de az iszlám kultúrát tudom,hogy nagyon elítélik.
Valahogy el kéne magyaráznom nekik,hogy nem követi a vallást csak nem tudom hogyan,akárhogy próbálom ezt megfogalmazni úgy hangzik mintha csak győzködni akarnám őket,hogy normális de igazából ahhoz a kultúrához tartozik.
Tehát ettől félek,hogy azt mondanák,hogy oké nem vallásos de arrafele nem tisztelik a nőket.
Írta itt valaki,hogy messziről el kell kerülni az olyan törököket,akik utálnak mindent ami iszlám,ezt kérlek kifejtenéd?
Semmi bajom a mas nemezetisegu emberekkel de csak abba gondolj bele. A gyereketek lesz, es elvalltok akkor mint anya semmi eselyed sem lesz megkapni a gyereket.
Ugy eltunik vele, hogy sosem latod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!