Szülők hány évesen rakhatják utcára gyereküket?
Figyelt kérdés
Van egy féltestvérem (nővérem) aki egyetemre jár és otthon lakik a szüleinél.
Szülei és a nővérem időnként összeverekednek ezért utcára akarják tenni amint betölti a 24 -et.
A kérdésem arra irányul, hogy megtehetik-e.
Tudom, hogy a családon belüli erőszak teljesen elfogadott, csak az utcára tevés a kérdés.
Én apummal lakom aki a nővéremnek nem rokona mert csak az anyunk közös és beszéltünk róla, hogy ha utcára kerül nem szeretnénk alkoholistát befogadni.
2021. ápr. 21. 00:36
11/12 anonim válasza:
Ha be van jelentve, nem tudjátok utcára rakni.
18 éves kortól felnőtt korú, el kell tartsa magát.
Ha azt akarjátok, hogy eltakarodjon, fel kell jelenteni
a rendőrségen, pert kell indítani vele szemben. A bíróság
ítélhet arról, hogy hagyja el a lakást és ki tudja jelenteni onnan a tulajdonosa.
12/12 anonim válasza:
A családon belüli erőszak teljesen elfogadott? Hol? Remélem, az emberek többsége nem ezzel a mentalitással él. Egyébként meg én soha nem raknám ki a gyerekem az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!